SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

O fostă jucătoare de tenis a pozat în Playboy, iar acum a recidivat cu poze nud în timpul carantinei

FOTO: Instagram @Ashley Harkleroad +27   FOTO
FOTO: Instagram @Ashley Harkleroad

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 17:10

Ashley Harkleroad, 34 de ani, și-a surprins urmăritorii pozând din nou fără haine.

Americanca a fost prima jucătoare profesionistă de tenis care a apărut în revista Playboy. Ea a realizat un pictorial în revista pentru bărbați în 2008. Apariția sa a stârnit multe comentarii, însă Serena Williams a sprijinit-o: „Sunt bucuroasă pentru ea, e nevoie de curaj pentru a face un astfel de pas”. 

+23 FOTO

Onorată de ofertă

Doi ani mai târziu, Harkleroad explica: „Apariția în Playboy a fost un subiect amuzant pentru familia mea, când eram mică mai tot timpul umblam goală, apoi când am crescut am început să am tot felul de nesiguranțe. Am depășit o tulburare de alimentație pe când aveam 19 ani. După trei luni de terapie am aflat multe despre mine și mai ales cum să-mi îmbrățișez toate defectele care mă definesc”,  spunea americanca pentru womenfitness.net. 

„Când am primit oferta de a fi pe coperta Playboy  m-am simțit onorată, iar fetița fără inhibiții din interior a făcut față provocării cu grație și încredere”- Ashley Harkleroad, fostă jucătoare de tenis

Acum, Ashley deține ”Malibu Valley Vineyard Wines”, iar zilele acestea și-a surprins fanii cu o fotografie nud. ”Am economisit banii de haine”, este descrierea fotografiei postată de americancă. 

Harkleroad, care a ajuns cel mai sus până pe locul 39 în ierarhia mondială, și-a încheiat cariera în 2012 fără a avea în palmares niciun trofeu WTA. S-a căsătorit cu Chuck Adams, fost jucător de tenis și care i-a fost antrenor o bună perioadă de timp. Diferența de vârstă dintre ei este de 14 ani. Au împreună doi copii: Charlie și Loretta Lynn.

Citește mai multe știri din tenis: 

Se mai pregătește o revenire în tenis? Flavia Pennetta e presată de soț să mai joace măcar un an

EXCLUSIV Ce îi lipsește lui Horia Tecău în această perioadă: „Mi-e dor de familie, de prieteni și de un meci intens”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10156162893436307
Johny English  •  09 Aprilie 2020, 08:34
Postat de andrei.33 pe 08 Aprilie 2020, 20:39

Asa e, are nevoie de un curaj enorm.

Ce curaj ma, ca are asta o mincarime...

10156162893436307
Johny English  •  09 Aprilie 2020, 08:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  08 Aprilie 2020, 20:39

Asa e, are nevoie de un curaj enorm.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează