SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZEN

Jucătoarea care a "demolat-o" pe Halep s-a impus la Shenzen » A câștigat primul trofeu din carieră

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 09:24

Katerina Siniakova, locul 52 WTA, a triumfat la turneul de la Shenzen, China, după ce a trecut în finală de Alison Riske, locul 39 WTA.

Siniakova, 20 de ani, s-a impus categoric, 6-3, 6-4, după ce a făcut câte două break-uri în fiecare set.

Cehaoica, care în turul II, a învins-o pe Halep a avut o săptămână excelentă. Aceasta a trecut pe rând de Peng, Halep, Stojanovici și Johanna Konta.

"A fost o săptămâna formidabilă. Sunt foarte bucuroasă. Chiar dacă nu am jucat la cel mai înalt nivel, am reușit să mă impun. Este un start foarte bun de an. Sper să joc din ce în ce mai bine" Siniakova, imediat după meci.

Siniakova va primi 280 de puncte WTA și un cec în valoare de 163.000 de dolari. 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
magura
magura  •  07 Ianuarie 2017, 16:37

Nu a "demolat-o" ci a invins-o! Este o mare diferenta... gsp-istilor fcsb-isti!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  07 Ianuarie 2017, 13:11

a castigat fatuca asta de 20 de ani ,pt. ca avea toate procedeele din tenis la ea Simona macar daca serviciul l-ar avea ca ea ,nu mai vorbim de jocul la fileu ,de fapt stie Simona mai bine ca a gustat din cupa asta .De fapt eu vroiam sa spun cat de mincinos e clasamentul acesta ,dar o nota proasta a unui elev odata denota ca e un elev slab ,nu cred ,asa ca ....

brandremist
brandremist  •  07 Ianuarie 2017, 13:11

Au cehii o școală incredibilă de tenis. Plișkova a câștigat la Brisbane, iar la dublu, la Shenzen a mai câștigat încă una. La băieți nu prea pare să vină mare lucru în urma lui Berdych. Vesely l-a învins pe Djokovic la Monte Carlo, dar de atunci n-a mai ieșit în evidență. Chiar și așa, au o cultură a tenisului solidă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează