SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2019 // Jurnaliștii britanici au luat-o la întrebări pe Simona Halep: „De ce îl urmărești pe Mark Selby?” Cum a răspuns românca

Simona Halep la Wimbledon // foto: Reuters
Simona Halep la Wimbledon // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 19:17

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat astăzi în finala turneului de la Wimbledon, românca impunându-se categoric în semifinala cu Elina Svitolina (24 de ani, 8 WTA), scor 6-1, 6-3. 

  • Halep va juca sâmbătă de la ora 16:00 finala la Wimbledon cu americanca Serena Williams (locul 10 WTA, 37 de ani)

Jurnaliștii prezenți la Wimbledon au ținut să lămurească un vechi mister. Mai exact, care e motivul pentru care Simona Halep îl urmărește pe Twitter pe Mark Selby. Legenda britanică a snooker-ului și Darren Cahill sunt singurele persoane urmărite de Simona pe rețeaua de socializare mai sus amintită. 

„Nu am nicio idee cum se joacă snooker-ul, dar îl admir pe Mark Selby. A fost în România de câteva ori, l-am întâlnit, am și o minge semnată de el. De aceea îl urmăresc pe Twitter”, a spus azi Simona. 

Vezi și: Simona Halep și-a analizat jocul și a subliniat schimbările care au dus-o în finala de la Wimbledon: „Acum știu ce trebuie să fac”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
270335340532718
Rè Ùss  •  12 Iulie 2019, 11:16

Simona halep = un sportiv imens , de excepție, o legendă dar un caracter zero, caracter in fe ct!! Ca si hagi, ilie năstase etc...nu le poti avea pe toate.. mie unul imi e scârba de ei!!!

haxor
haxor  •  11 Iulie 2019, 23:58

Simpatic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează