SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Justine Henin contra Kim Clijsters, în semifinalele de la Miami

tenis
tenis

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2010 00:00

Kim Clijters şi Justin Henin se vor întîlni în semifinalele turneului Masters de la Miami. Cele două vor disputa cel de-al 24-lea meci din carieră, fiind a doua oară cînd belgiencele vor fi adversare după reîntoarcerea în circuit.

Henin conduce în întîlnirile directe, 12-11, însă Clijters a obţinut ultima victorie, în finala de la Brisbane, finală pe care Kim a cîştigat-o cu scorul de 6-3, 4-6, 7-6 (6). În sferturile de finală de la Miami, finalista de la Australian Open a trecut de Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 2, cu 6-7 (5), 6-3, 6-4, în timp ce cîştigătoarea de la US Open s-a impus cu 6-3, 7-5 în faţa favoritei numărul 9, Samantha Stosur. 

În cea de-a doua semifinală se vor întîlni Venus Williams  (numărul 3) şi Marion Bartoli, din Franţa, a 13-a favorită. Americanca a obţinut o victorie  în faţa Agnieszkei Radwanska (6), scor 6-3, 6-1, iar Bartoli a învins-o pe cea de-a treia belgianca prezentă pe tablou, Yanina Wickmayer (12), 6-4, 7-5.

"Eu şi Kim, mereu a fost o rivalitate specială şi va rămîne aşa. Am intrat ăn circuit în aceeaşi perioadă, am jucat foarte bine amîndouă, ne-am retras tot la fel. Sper că va fi un meci asemănător celui de la Brisbane", a declarat Justine. 

"Meciul de la Brisbane a fost unul dintre cele mai intense din cariera mea. Sper că vom juca şi aici cu aceeaşi intensitate.", a adăugat Clijsters. 
           
 
          

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează