SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEU

Fostul număr 1 mondial și finalista Roland Garros vin la Cluj pentru Transylvania Open

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 12:26 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 12:39

Karolina Pliskova și Anastasia Pavlyuchenkova vor juca la Cluj-Napoca. Câștigătoarele edițiilor 2022 și 2023, Anna Blinkova și Tamara Korpatsch, din nou pe teren la Transylvania Open.

Karolina Pliskova (39 WTA), fost lider mondial în circuitul WTA, este favorita numărul 1 a celei de-a patra ediții a Tranylvania Open.

„Aroganța” lui Ostapenko, după ce tocmai a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în turul 1: „Am dormit, că îi luam și primul set”
WTA ADELAIDE
„Aroganța” lui Ostapenko, după ce tocmai a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în turul 1: „Am dormit, că îi luam și primul set”

Alături de ea, și-a anunțat deja prezența la turneu și Anastasia Pavlyuchenkova (60 WTA), finalistă la Roland Garros în 2021, și ultimele două câștigătoare ale marelui trofeu din Cluj, la simplu: Tamara Korpatsch (83 WTA) și Anna Blinkova (43 WTA).

Jucătoarea cehă și-a anunțat prezența și la ediția de anul trecut a Transylvania Open, însă, din cauza unei accidentări, nu a mai putut juca la turneul din Cluj.

Karolina Pliskova: „Sper că veți veni cu toții să mă susțineți”

Sportiva a ajuns pe locul I mondial în 2017, poziție pe care a păstrat-o timp de opt săptămâni. Cunoscută pentru serviciul său puternic și forehand-ul agresiv, Plíšková a câștigat 16 titluri la simplu și cinci la dublu în circuitul WTA și a ajuns în două finale de Grand Slam la simplu, la US Open, în 2016, și la Campionatele de la Wimbledon, în 2021.

„Salutări fanilor tenisului din România! Sunt Karolina. Abia aștept să vin la Cluj, să joc la Transylvania Open, pe 5 februarie. Așa cum știți, și anul trecut trebuia să joc, dar o accidentare m-a împiedicat să vin, așa că anul acesta abia aștept să vă văd pe toți. Va fi o săptămână uimitoare, un turneu extraordinar, sper că veți veni cu toții să mă susțineți și să ne bucurăm împreună”, este mesajul pe care Karolína Plíšková l-a transmis prin intermediul organizatorilor.

Se vând deja bilete și abonamente

Cei care doresc să participe la următoarea ediție a turneului de tenis din Cluj mai au timp până în data de 11 ianuarie să cumpere bilete de o zi la prețuri early bird. 

Costul lor variază între 45 și 145 de lei și oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de la ambele terenuri de joc. După această dată, doritorii vor putea să cumpere bilete la preț normal.

De asemenea, vor fi scoase la vânzare abonamentele. Prețul unui abonament este de 590 lei și vor putea fi achiziționate pe pe site-ul partenerului de ticketing începând cu data de 11 ianuarie 2024, ora 13:00.

Pentru meciurile din zilele de calificări (3-4 februarie), biletele vor fi gratuite și vor fi disponibile pentru rezervare începând cu data de 15 ianuarie, iar la fața locului, în timpul turneului, vom avea 300 de bilete, la casieria BT arena.

Cât costă biletele la preț normal

  • ziua 1 - 65 lei
  • ziua 2 - 65 lei
  • ziua 3 - 65 lei
  • ziua 4 - 65 lei
  • ziua 5 - 95 lei
  • ziua 6 - 95 lei
  • ziua 7 - 190 lei

Meciurile se joacă în Sala Polivalentă din Cluj

Cea de-a patra ediție a turneului de tenis din Cluj-Napoca va avea loc în sala polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, pe cele două terenuri de tenis care vor fi amenajate.

În total, 32 de jucătoare vor concura la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu, pentru 280 de puncte WTA și premii în valoare de 267,082$. În plus, tabloul de calificări va avea 24 de jucătoare.

Turneul din 2023 a fost câștigat la simplu de Tamara Korpatsch. Tânăra jucătoare din Germania a obținut la Cluj primul titlu WTA 250 din carieră, după finala jucată cu Gabriela Ruse.

Citește și:

„Aroganța” lui Ostapenko, după ce tocmai a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în turul 1: „Am dormit, că îi luam și primul set”
WTA ADELAIDE
„Aroganța” lui Ostapenko, după ce tocmai a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în turul 1: „Am dormit, că îi luam și primul set”
Nick Kyrgios și-a găsit o nouă meserie » Va fi coleg cu omul pe care l-a criticat în ultimele luni
Australian Open
Nick Kyrgios și-a găsit o nouă meserie » Va fi coleg cu omul pe care l-a criticat în ultimele luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tenismanu21
tenismanu21  •  10 Ianuarie 2024, 11:21

Bine ca în titlu scrieți ca a fost finalista la Roland Garros, iar în articol ați scris corect!

parachioara5
parachioara5  •  09 Ianuarie 2024, 13:42

...un turneu ieftin ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close