SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Kerber a ratat ocazia de a deveni noul lider mondial » Serena Williams va stabili un nou record istoric

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 09:51

Angelique Kerber (28 de ani) a ratat șansa de a deveni noul lider WTA după ce a pierdut finala turneului de la Cincinnati în fața Karolinei Pliskova (11 WTA), scor 3-6, 1-6.

Nemțoaica avea șansa să o detroneze pe Serena Williams din fruntea tenisului mondial feminin dacă ar fi câștigat acest turneu, după ce jucătoarea din SUA și-a anunțat retragerea de la Cincinnati din cauza unor probleme medicale.

Serena Williams domină sportul alb de 3 ani și jumătate (183 de săptămâni consecutive) și urmează să stabilească un nou record. Jucătoarea din SUA va depăși cele 186 de săptămâni consecutive pe care le-a petrecut Steffi Graf pe primul loc, fiindcă următorul turneu de Grand Slam va fi cel de la US Open, în perioada 29 august - 11 septembrie.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  22 August 2016, 23:28

Asa cum mai zis, nu ma prea omoram cu polaca asta nici înainte, insa de cand a pierdut Wimbledonul permițând *** sa o egaleze pe Graf la numarul de GS nu pot sa o sufăr. Ca a pierdut la Rio nu ii reproșez, in sauna nu poti face fata uneia ca Puig născuta in sauna, dar Duminica la Cincy a fost o vreme superba pt tenis (nu ca in zilele precedente cand era umiditatea spre 90% sau chiar peste) si i-a dat cehoaica cu terenul in cap. Insa cu toate defectele ei, unde mai pui ca a dat bir cu fugiții mutându-se in Polonia paternă pt a nu mai plati impozite ridicate alături de nemții intre care s-a născut , nu vad sa ii repreșeze cineva ceva cum se intampla la noi cu alde Halep.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  22 August 2016, 14:43

Din pacate, Simona a ratat turneul, il putea castiga destul de usor. Poate avea nu moral mai bun acum. La US Open va sta la mana norocului care de cca un an a parasit-o...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează