SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Kyrgios îl atacă pe Tsitsipas, după propunerea revoluționară a grecului: „M-am descurcat bine împotriva ta și fără antrenor, prietene! Ideea ta e proastă rău”

Kyrgios îl atacă pe Tsitsipas
Kyrgios îl atacă pe Tsitsipas

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 19:52 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 20:10

Stefanos Tsitsipas (22 de ani, 4 ATP) a semnalat că ar trebui ca în tenis să fie eliminată regula prin care antrenorii nu pot da indicații jucătorilor lor în timpul meciurilor.

„Ar trebui să fie permis să primești sfaturi de la antrenor la orice punct. Sportul trebuie să îmbrățișeze această strategie. Suntem probabil singurul sport global care nu permite ca antrenorii să dea indicații jucătorilor lor în timpul jocului. Faceți să fie legal! E timpul ca acest sport să facă un mare pas înainte. Toată lumea are un antrenor, e accesibil la acest nivel. Vorbim de tenis profesionist, ATP și WTA. 

Personal, n-am jucat niciodată împotriva unui jucător care să nu aibă antrenor la dispoziție. Tenisul e un sport de strategie. Ca fotbalul, baschetul și golful. În acest moment, toate celelalte sporturi le permit antrenorilor să dea sfaturi.

Ar trebui să poată comunica în timpul meciurilor. Majoritatea antrenorilor deja procedează așa, deși e interzis. Ocazional, jucătorii sunt pedepsiți, dar în general nu pățesc nimic”, a scris Tsitsipas pe Twitter.

Kyrgios l-a ironizat pe Tsitsipas

Nick Kyrgios (26 de ani, 56 ATP) i-a răspuns imediat grecului:

„Se pare că m-am descurcat bine fără antrenor împotriva ta, prietene. Haha. Dar frumusețea tenisului e să ieși singur pe teren!!! Unii oameni preferă să nu aibă antrenor, alții nu-și permit. Pe terenul de tenis trebuie să fie egalitate. Asta e frumusețea sportului. În general nu mă deranjează ideile tale, dar asta e proastă rău”. 

Replica lui Tsitsipas nu s-a lăsat așteptată: „Îți fac eu rost de un antrenor, nu te îngrijora!”.

Kyrgios și Tsitsipas au jucat de două ori împreună, iar australianul s-a impus de ambele dăți, la ATP Cup Australia 2020 și la turneul de la Washington DC, în 2019.

Simona Halep rămâne în TOP 10 WTA » Doar două puncte o despart de locul 11!

Tecău, eșec dramatic în finala de dublu de la Hamburg după ce reușise o revenire spectaculoasă

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Iulie 2021, 21:13

...Kyrgios...cel mai mare tenismen al tuturor timpurilor ...este si foarte bogat ...il ingroapa pe Tsitsipas in bani ...ideea este alta ...sa gandesti singur pe teren

Vezi toate comentariile (1)
Comentează