SPORTURI  »  TENIS  »  LAVER CUP

LAVER CUP // GALERIE FOTO Roger Federer și Novak Djokovic, învinși la primul meci împreună! Moment amuzant cu cei doi: "I-am cerut imediat scuze"

FOTO: Twitter +3   FOTO
FOTO: Twitter

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 09:49

Jucând prima dată împreună, Roger Federer și Novak Djokovic au cedat în fața dublului mai inspirat al lui Kevin Anderson și Jack Sock, în turneul demonstrativ Laver Cup, 6-7 (5), 6-3, 10-6.

A doua ediție a Laver Cup, competiția demonstrativă inițiată de Roger Federer și agenția sa, Team8, a început vineri, la Chicago. După prima zi, echipa Europei conducea cu 3-1 în fața celei a Restului lumii. Singurul punct al team-ului condus de John McEnroe a venit în meciul pus ultimul în program, cel de dublu. Pentru prima dată în carieră, Federer și Novak Djokovici au jucat împreună, fiind învinși însă de perechea Kevin Anderson- Jack Sock, 6-7 (5), 6-3, 10-6.

Alăturarea celor doi mari jucători a fost așteptată cu multă curiozitate, iar meciul a produs și o secvență amuzantă în primul set, când sârbul a trimis, din greșeală, mingea în spatele elvețianului.

 

"Mi-am cerut scuze imediat", a explicat Nole la conferința de presă. "A fost grozav să joc cu Roger. Am vorbit pe bancă despre strategii, despre ce ar putea fi util jucătorilor noștri. Mereu ne-am respectat mult, iar acest timp de calitate este unic".

Federer a spus, la rândul său, că "entuziasmul a fost similar pentru mine, să fac echipă cu cineva de calibrul lui Nole e o tratație. Înveți mult din aceste meciuri".

Echipa Europei a câștigat vineri cele trei partide de simplu, prin Dimitrov, Edmund și Goffin, care au trecut de Tiafoe, Sock, respectiv Schwartzman. În înfruntările de ieri, orice victorie a valorat două puncte, iar azi – 3 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează