SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Legendarul Rivaldo a vorbit despre Simona Halep: „E ceva ce lipsește în cariera ei”

Rivaldo a vorbit despre Simona Halep
Rivaldo a vorbit despre Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 12:08 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 13:31

Rivaldo, fost mare internațional brazilian, care a câștigat bronzul alături de naționala țării sale la Jocurile Olimpice din 1996, a vorbit despre visul Simonei Halep (29 de ani, 3 WTA) de a cuceri o medalie la Tokyo.

Cu aproximativ patru luni înainte de statul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Rivaldo a vorbit despre importanța acestei competiții, rememorând parcursul Braziliei de la Olimpiada din 1996, când Seleção a cucerit bronzul. Fostul mare atacant s-a raportat la situația Simonei Halep, care-și dorește cu orice preț o medalie la Olimpiadă. 

Rivaldo: „Ca fost număr unu mondial, o medalie e ce îi lipsește Simonei Halep”

„Trebuie să ținem cont de sportul despre care vorbim și despre tradiția țării la acel sport. Chiar dacă a fost o realizare importantă pentru cariera mea, poate că aș fi putut face mai multe, așa cum a reușit Neymar și generația lui mai târziu, în 2016. 

Cred că depinde de importanța pe care o acorzi performanței și ce loc are în cadrul sportului pe care îl practici. Ca fost număr 1 mondial WTA și fostă câștigătoare de Grand Slam, poate că o medalie olimpică este ceva ce lipsește în cariera ei. Dacă acesta este cazul, cred că ar trebui să facă tot ce e posibil să fie în cea mai bună formă la aceste Jocuri Olimpice”, a spus Rivaldo pentru Betfair

Este o plăcere și un moment de referință în carieră să-ți reprezinți țara la o asemenea competiție. Din păcate, considerând tradiția uriașă pe care o are fotbalul brazilian, medalia mea de bronz de la Jocurile Olimpice a fost considerată mai degrabă o dezamăgire în acel moment.   
Rivaldo, fost internațional brazilian

Simona Halep vrea medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo

O medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo e noul țel al dublei campioane de Grand Slam. Într-un interviu acordat Gazetei la finalul lui decembrie, Simona Halep a declarat că principalul său obiectiv e câștigarea unei medalii la JO de la Tokyo.

„Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă, pentru că parcă aș completa tot tabloul de trofee. O să încerc să-mi pun toată energia pentru partea a doua a anului, pentru Olimpiadă, însă nu poți să coordonezi sau să gestionezi atât de bine încât să fii 100% într-o anumită săptămână. Voi da tot ce am mai bun și sper din tot sufletul să fiu la capacitate maximă”, a afirmat Halep.

24 iulie - 1 auguste perioada în care va avea loc turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, obiectiv pe care Simona și l-a trasat pentru următorul an

VIDEO George Cosac, despre retragerea Simonei Halep de la Dubai: „E focusată pe câștigarea unei medalii”

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

VIDEO Noi informații despre decizia Simonei Halep de a se retrage de la Dubai: „E focusată 100% pentru asta”

Motivul retragerii Simonei Halep de la Dubai » A revenit marele obstacol al carierei: „Sunt dezamăgită”

EXCLUSIV Ce a spus Merkel despre Halep pe holurile Parlamentului European: „Mereu mă oprește și mă întreabă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  09 Martie 2021, 12:08

Intrebati-l pe Arafat daca se va tine Olimpiada si daca nu cumva vom fi in scenariul patru sau cinci toata Planeta...

629690994563561
Sutiman Ilie  •  08 Martie 2021, 08:58

Ii lipsește determinare și voința din trecut. Azi dorește doar sa stea lângă unul, a ales un bărbat în locul tenisului. Halep nu va mai fi ca înainte și va de cădea din ce în ce mai tare. Tare îmi va fi mirararea ca și gagiul s-o lase când ea se prăbușește. Este un mare pervers acest om

Vezi toate comentariile (2)
Comentează