SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA WTA

Liderul WTA Naomi Osaka s-a retras de la Doha! Simona Halep devine cap de serie numărul 1

Naomi Osaka și Simona Halep // Foto: Reuters
Naomi Osaka și Simona Halep // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 20:51

Naomi Osaka, numărul 1 în clasamentul WTA, a anunțat că nu se va prezenta la turneul de la Doha din cauza unor dureri la spate. Astfel, cap de serie numărul 1 va fi Simona Halep, ocupanta locului 3.

"Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag de la Doha anul acesta, mai ales că abia aşteptam să joc acolo şi să mă întâlnesc cu fanii. Le urez tuturor o săptămână bună şi sper să ne vedem cu bine în 2020", a fost mesajul lui Osaka.

Turneul de la Doha va debuta săptămâna viitoare. Osaka, locul 1 WTA și Kvitova, locul 2 WTA, nu vor participa, iar Simona Halep va fi cap de serie numărul 1.

Angelique Kerber și Karolina Pliskova vor fi prezente la competiție. În 2018, Osaka a pierdut în turul 2 în fața letonei Anastasija Sevastova, scor 4-6, 1-6

"Absenţa lui Naomi va fi cu siguranţă regretată de fani, care voiau să o vadă pe campioana de la Australian Open în acţiune. Îi dorim toate cele bune, să se recupereze repede şi sperăm să o vedem aici la anul" directorul turneului de la Doha, Saad Saleh Al Mohannadi

Citește și:

Simona Halep are OFICIAL antrenor » Anunțul făcut de WTA + de la ce turneu începe colaborarea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
347655969058390
Ion Popescu  •  08 Februarie 2019, 01:08

Succes Simona !Ai ramas singura sportiva care reprezinta cu cinste Romania in aceasta perioada de prabusire totala in mai toate domenile.

indolentu
indolentu  •  06 Februarie 2019, 18:24
Postat de bazinga pe 06 Februarie 2019, 16:12

Toate adversarele Simonei vor face insolatie si se vor retrage in setul doi ca sa-i faca loc printesei de Cogealac sa redevina number one!

alt prostalau macar asta a scris corect spre deosebire de cichirichimichi

indolentu
indolentu  •  06 Februarie 2019, 18:23
Postat de mikidiki pe 06 Februarie 2019, 08:50

Inca o conjunctura favorabila marca iregistrata Simona Halep.... eu cred ca se vor retrage toate isi vor luxa mainile o-r sa lesine de cald vor fi pe stop...astfel incat marea noastra jucatoare sa redevina nr 1 chiar daca stim cu toti ca un nr mai slab nu a existat in istoria tenisului!

ori ba michiduta ce i aia o-r?ai inventat tu chestia asta?ori tine loc de sau istetule

Vezi toate comentariile (5)
Comentează