TENIS  ·  TENIS

Lovitură neașteptată pentru Simona Halep! Statul român vrea s-o execute silit

Simona Halep este una dintre cele mai mari sportive ale României din ultimii 20 de ani
Simona Halep este una dintre cele mai mari sportive ale României din ultimii 20 de ani

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 20:44

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) are probleme de natură juridică. Statul român plănuiește să o execute silit pe sportivă, după o solicitare din partea ANAF.

Potrivit wowbiz, Halep nu și-ar fi achitat o parte din impozite pentru anumite bunuri pe care le deține în Constanța, orașul ei natal. Pe 19 februarie 2020, Halep a contestat decizia Agenției Naționale de Administrare Fiscală la Judecătoria Constanța.

Până în acest moment, nu au fost stabilite termenele eventualului proces, din cauza crizei pe care pandemia de coronavirus a produs-o în România.

Videoclip MAI pe piesa lui Smiley, cu Simona Halep, Nadia Comăneci sau Ianis Hagi

Citește mai multe știri despre Simona Halep:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (20)
Gheorghe Radu  •  21 Mai 2020, 11:38

Ce parere are ANAF despre MILIOANELE DE EURO, RETURNATI in chip de "TVA"? Ce parere are ANAF despre milioanele de dolari, euro, si lei pierduti pe "circuitele din informatizare"? Ce parere are ANAF, despre neurmarirea TUNURILOR DE SUTE DE MILIOANE DE EURO, DOLARI? Ce parere are ANAF DESPRE SITUATIA DIN ROMÂNIA, la care a cobtribuit, timp de zeci de ani? In fine, CU CATI BANI, SAU IN ORICE ALTA FORMA, a contribuit, Romania, la succesul acestei sportive, AL CAREI CASTIGURI AU FOST IMPOZITATE, in tarile unde a realizat veniturile- pe teritoriul UE, se interzice DUBLA IMPUNERE FISCALA! !

ray51  •  20 Mai 2020, 11:01

De ce este o decizie neasteptata? De ce acest titlu de articol? Nici nu trebuia sa se ajunga aici. Nu ma asteptam din partea familiei Halep. Ai impozite neachitate, du-te si achita-le. De ce sunt blamati pensionarii? Acestia sunt cei mai aprigi platitori de taxe si impozite. Din putinul pe care-l au sunt la zi cu toate darile.

Gheorghe Matei  •  19 Mai 2020, 20:49

Nici un Roman care face ceva bun pentru Romania nu scapa fara pedeapsa!

Vezi toate comentariile (20 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1