SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Lovitură neașteptată pentru Simona Halep! Statul român vrea s-o execute silit

Simona Halep este una dintre cele mai mari sportive ale României din ultimii 20 de ani
Simona Halep este una dintre cele mai mari sportive ale României din ultimii 20 de ani

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 20:44

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) are probleme de natură juridică. Statul român plănuiește să o execute silit pe sportivă, după o solicitare din partea ANAF.

Potrivit wowbiz, Halep nu și-ar fi achitat o parte din impozite pentru anumite bunuri pe care le deține în Constanța, orașul ei natal. Pe 19 februarie 2020, Halep a contestat decizia Agenției Naționale de Administrare Fiscală la Judecătoria Constanța.

Până în acest moment, nu au fost stabilite termenele eventualului proces, din cauza crizei pe care pandemia de coronavirus a produs-o în România.

Videoclip MAI pe piesa lui Smiley, cu Simona Halep, Nadia Comăneci sau Ianis Hagi

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a întrerupt colaborarea cu Darren Cahill

Simona Halep, inclusă de WTA într-un top impresionant: doar două jucătoare o depășesc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1060883577646143
Gheorghe Radu  •  21 Mai 2020, 11:38

Ce parere are ANAF despre MILIOANELE DE EURO, RETURNATI in chip de "TVA"? Ce parere are ANAF despre milioanele de dolari, euro, si lei pierduti pe "circuitele din informatizare"? Ce parere are ANAF, despre neurmarirea TUNURILOR DE SUTE DE MILIOANE DE EURO, DOLARI? Ce parere are ANAF DESPRE SITUATIA DIN ROMÂNIA, la care a cobtribuit, timp de zeci de ani? In fine, CU CATI BANI, SAU IN ORICE ALTA FORMA, a contribuit, Romania, la succesul acestei sportive, AL CAREI CASTIGURI AU FOST IMPOZITATE, in tarile unde a realizat veniturile- pe teritoriul UE, se interzice DUBLA IMPUNERE FISCALA! !

ray51
ray51  •  20 Mai 2020, 11:01

De ce este o decizie neasteptata? De ce acest titlu de articol? Nici nu trebuia sa se ajunga aici. Nu ma asteptam din partea familiei Halep. Ai impozite neachitate, du-te si achita-le. De ce sunt blamati pensionarii? Acestia sunt cei mai aprigi platitori de taxe si impozite. Din putinul pe care-l au sunt la zi cu toate darile.

10214404848266960
Gheorghe Matei  •  19 Mai 2020, 20:49

Nici un Roman care face ceva bun pentru Romania nu scapa fara pedeapsa!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează