SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Lumea tenisului e în stare de șoc! Meciuri de la Turneul Campioanelor suspectate de BLAT pentru pariuri » Audieri chiar în timpul partidei Halep - Șarapova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 10:22

Presa din Asia vine cu informații surprinzătoare despre Turneul Campioanelor din Singapore. Autoritățile suspectează cîteva meciuri și chiar au arestat cîțiva oameni care ar fi implicați în mafia pariurilor, încercînd chiar să trucheze meciuri și la cel mai important turneul al anului.

The New Paper anunță că un englez ar fi fost arestat pentru că "avea legătură cu pariuri ilegale" în timpul sesiunii de miercuri, cînd au avut loc mai multe meciuri.

Garbine Muguruza - Angelique Kerber a fost 6-4, 6-4, iar Hingis/Mirza - Hlavackova/Hradecka, 6-3, 6-4. Presa din Singapore mai anunță că și o persoană din Rusia a fost chemată la audieri în timpul meciului dintre Halep și Șarapova.

Un purtător de cuvînt al Poliției din Singapore a confirmat toate aceste lucruri, însă nu a dat mai multe detalii.

De asemenea, directorul Arenei Sports Hub, locul unde s-au jucat meciurile, Jose Raymond, a confirmat și el că există suspiciuni: "Sports Hub are o relație foarte strînsă cu Poliția de aici. Le vom oferi tot sprijinul în aceste investigații".

Oamenii în cauză sînt acuzați că au folosit în favoarea lor momentele în care decizia cîștigării unui punct de către una dintre jucătoare a fost întîrziată datorită unui "challange" sau chiar de arbitru, lucru interzis.

Aceștia au profitat și de diferența de cîteva de cîteva secunde între momentul desfășurării punctelor și cel în care acestea sînt transmise în direct la TV.

Pariurile ilegale sînt tot mai prezente în lumea sportului, iar tenisul este chiar în topul disciplinelor afectate de mafia pariurilor. Daniele Bracciali și Potito Starace au fost interziși pe viață în luna august din cauza unor meciuri trucate, însă în cele din urmă lui Starace i-a fost ridicată interdicția, iar suspendarea lui Bracciali a fost redusă la doar un an.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gabri80el
gabri80el  •  04 Noiembrie 2015, 16:58

pt mine nu este niciun soc . acest lucru a fost mult prea vizibil.dar ar trebui sa se traga cu ochiul si la US Open . vor vedea multe coincidente. asta pt cine cunoaste

1030183490333057
Popescu Radu  •  04 Noiembrie 2015, 12:08

pai asa vreti voi sa motivati infrangerile simonei? :))

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Noiembrie 2015, 11:56

asa, si, ce treaba au jucatoarele daca casele de pariuri au fisuri in sistem ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează