SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Madison Keys - Sloane Stephens. Finalistele de la US Open sunt pentru prima dată în finala unui turneu de Grand Slam

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 21:15

Madison Keys și Sloane Stephens luptă sâmbătă, de la ora 23:00 (Eurosport), pentru trofeul de la US Open. Keys a trecut azi dimineață în semifinale de CoCo Vandeweghe cu 6-2, 6-1, iar Sloane de Venus Williams cu 6-1, 0-6, 7-5.

Ambele se află pentru prima dată în ultimul act al unui turneu de Grand Slam. "E incredibil. Acestea sunt momentele la care visez de când eram mică și să fiu finalistă la US Open mi se pare extraordinar", a spus Keys, care în ultimul an a suferit două intervenții chirurgicale la încheietura mâinii stângi.

Adversara sa din finală a trecut și ea prin momente complicate, suferind la finalul lui 2017 o operație la piciorul drept și revenind în circuit abia la Wimbledon în acest an. "În toată această perioadă am învățat că sunt o luptătoare și că nu renunț orice s-ar întâmpla", a spus Sloane. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
155940174740127
Adrian Dinu  •  09 Septembrie 2017, 10:30

Din pacate "super...sportivii" americani din atletism sau ciclism , se pare ca au acum "super...no comment" echivalenta si in tenisul feminin . Medicamentul "minune" are efect f bun mai ales pe pamant American ... de fapt indian si viking , unde controalele antidoping sunt mai "permisive" . Din tenisul "alb" ce se referea odata la echipamentul obligatoriu purtat la Wimbledon , s-a ajuns la tenisul "alb" ce se refera la pudra minune ce o inhala odata si Mutu ! Si sa nu o uitam nici pe tancul Muguruza, un alt produs al medicilor "de specialitate" . Simona nu are nici o sansa noului val de dupa Serena . Nu sun fan inrait al Simonei , dar tenisul in general are numai de pierdut cu asemenea "inovatii" . Pacat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează