SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Magia continuă » Simona Halep a învins-o pe Casey Dellacqua şi s-a calificat în semifinale la Indian Wells

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 martie 2014 23:38

Simona Halep a învins-o pe Casey Dellacqua (locul 78 WTA), scor 6-2 6-2 şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells.

Românca a avut nevoie de aproximativ o oră pentru a tranşa meciul cu Dellacqua. Simona s-a impus după două seturi cu parcurs aproape identic şi fără să piardă nici un game pe propriul serviciu.

În semifinale, românca se va bate cu cîştigătoarea dintre Jelena Jankovici şi Agnieszka Radwanska. În cazul în care sîrboaica va pierde, Halep este sigură că va ocupa cel puţin locul 5 la startul săptămînii viitoare.

Pentru calificarea în semifinale, Halep va primi 225.000 de dolari şi 390 de puncte WTA.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (332)
ursui_belciug
ursui_belciug  •  13 Martie 2014, 18:23
Postat de gladiator2106 pe 13 Martie 2014, 10:41

Felicitari muisto ma cac pe tine si pe steaua ta

tzaranul tot tzaran !

migea
migea  •  13 Martie 2014, 17:50

Sincer eu cred ca este bine,cine plateste transmite,clar.Dar de ce TVR ne obliga sa platim pentru niste programe de rasul curcilor?Apare vreodata TVR in evaluarile de audiente?Dece au 4,5,6 posturi tv.?Toate ,impreuna nu fac cat un post tv de sport, privat, de calitate,recunoscut la nivel national?REVENIND LA SUBIECT:BRAVO SIMONA/TE IUBIM, SI noi suntem alaturi de tine.Vorba proverbului "cainii rosii,latra,ursul merge mai departe,SUCCES in continuare.

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  13 Martie 2014, 12:28

deci urmeaza Radwanska..greu, dar sa speram ca va repeta meciul excelent de la Doha. va fi interesant de vazut cum se descurca pe uscaciunea de la Indian Wells cu o jucatoare cu adevarat de acelasi calibru. ieri nu a avut nevoie sa se intrebuinteze prea mult cu DellAcqua din fericire, are si din punct de vedere fizic un atu in semifinala, sa vedem acum ce parere are si Radwanska despre asta... Bafta, Simona!

Vezi toate comentariile (332)
Comentează