SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

Malisse continuă seria rezultatelor pozitive de la Bucureşti » Florian Mayer, favoritul doi, eliminat de belgian

Xavier Malisse foto: Raed Krishan
Xavier Malisse foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 16:51

Belgianul Xavier Malisse continuă aventura la Bucureşti, după ce l-a eliminat pe cîştigătorul de anul trecut al BRD Năstate-Ţiriac Trophy, scor 7-5, 

După ce a stopat prematur parcursul bulgarului Dimitrov, Malisse a pus presiune constantă pe Florian Mayer, germanul care s-a impus pe zgura de la BRD Năstate-Ţiriac Trophy, anul trecut. Malisse a spart serviciul adversarului în primul set, s-a luptat pentru fiecare minge şi a închis la 7-5. 

Mayer a contrat în setul secund, spre bucuria spectatorilor prezenţi la meci, dar nu a avut răspuns în faţa încăpăţînării belgianului. În ultimul set, un break timpuriu a închis partida.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pancone84
pancone84  •  26 Aprilie 2012, 01:45

Subscriu, este un turneu mediocru care pare mai mult un calvar pentru favoriti. Iar faptul ca un singur roman din vreo 17 a castigat un meci impotriva unui strain a facut ca spectatorii sa nu se inghesuie la tenis. Adica romanii sunt slabi, jucatorii straini sunt fara sare si piper (exceptie facand Baghdatis si Simon), asistenta redusa, aceleasi meciuri deja plictisitoare intre "eternii" Nastase, Bahrami, Pavel, acum si cu Mc Enroe, aceleasi glume...Cred ca era mai bine in septembrie pentru ca atunci nu aveam concurent un turneu cu premii de 2 milioane, ca cel de la Barcelona si nu parea un turneu atat de minuscul. Cu toate eforturile, acest turneu pare un Challenger.

mvd_joker
mvd_joker  •  25 Aprilie 2012, 22:43

un turneu de vis, plin de nulitati si capi de serie de carton... avem doua supervalori in sferturi deja... Brands si Balasz... cel mai prost turneu! De Malisse ce sa mai zicem? Are vreo 10 kg in plus si vrea sa se retraga anul asta, dar l-a eliminat pe castigatorul de anul trecut...hahahahaha...halal turneu... bravo organizatorilor...poate ca in anii urmatori o sa-l mutati simultan cu RG.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează