SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Maradona redă o mărturisire șocantă a lui Djokovic: "Se antrena evitând bombele. Știa unde vor cădea și pleca în altă zonă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 19:38

Diego Maradona, 57 de ani, a relatat un episod din copilăria lui Novac Djokovic, 31 de ani, pe care i l-ar fi povestit chiar tenismenul sârb.

Nole locuia și se pregătea la începuturi într-o zonă extrem de periculoasă, marcată de conflictul dintre gherilele albaneze și forțele sârbe.

"Mi-a spus Djokovic cum era la antrenament. Avea un loc unde se pregătea și știa unde vor  cădea bombe în ziua respectivă, așa că mergea și se antrena în partea opusă. Îi spuneau la telefon că vor bombarda în zona aia și pleca spre alt teren. El se pregătea zilnic cu gândul la locul în care vor cădea bombele, cum și dacă va reuși să le evite. Sunt lucruri care te impresionează profund", a declarat Maradona pentru Telesur.

"Acele vremuri dificile m-au făcut mai puternic"

Pe când avea 12 ani, Djokovic a trăit alături de familia sa într-un buncăr timp de 78 de zile. "Am crescut în condiții foarte grele, cred că e cel mai important factor care mi-a influențat cariera. Trebuie să știi asta despre mine ca să-mi înțelegi viața și cariera. Consecințele acelei perioade și adversitățile au rămas adânc întipărite în memoria mea. Acele vremuri dificile m-au făcut mai puternic", povestea Nole în The Times acum 2 ani.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
merace
merace  •  13 Iulie 2018, 22:06

Eu n-as crede nimic din ce zice Maradona. A marcat gol cu mana la mondial, si nu s-a sfiit sa se dea erou pentru asta... Apoi a ajuns un drogat cu bani multi...

dudulici
dudulici  •  12 Iulie 2018, 03:10

Pai doar nu vrei sa scrie lingaii astia de ziaristi romani,ca "fratii" americani dadeau cu bombe!Suntem doar aliati cu ei in lupta contra terorismului!Si ne vand,la pret umflat,rachete invechite ce ruginesc pe campurile noastre!De fapt,noi facem un gest profund umanitar,cumparandu-le,altfel le aruncau peste niste amarati,lovind cu precizie scoli si spitale!!!Asa...ruginesc la noi pe camp si noi platim ***!!!Rusine,politicieni corupti,rusine ziaristi de nimic!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

asgaard81
asgaard81  •  11 Iulie 2018, 20:55

Stiai si de bomba care "picat" pe ambasada Chinei din Beograd?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează