TENIS  ·  ATP

Marcelo Rios face acuzații dure de dopaj despre un jucător uriaș: „L-au prins de patru ori și l-au acoperit, pentru că se ducea naibii tenisul! ATP e cel mai mare rahat care există!”

Joi, 20 Februarie, 19:49

Fostul tenismen Marcelo Rios, 44 de ani, i-a criticat pe oficialii ATP, acuzându-i că au ascuns în trecut probele pozitive ale lui Andre Agassi, 49 de ani.

Cei doi foști jucători au avut o rivalitate puternică pe terenurile de tenis. Ambii au fost numărul 1 ATP, iar Rios a mai vorbit și în trecut despre testele anti-doping și despre problemele lui Agassi. Rios nu a câștigat nici un Grand Slam, în timp ce Agassi are 8.

„L-au prins de patru ori și ATP l-a acoperit, pentru că era Agassi și se ducea naibii tenisul! ATP e cel mai mare rahat care există! Când jucam eu, analizau doar probele de urină. Acum se fac și teste de sânge, deci e mult mai dificil să ascunzi ceva, ești prins orice ai face”, a spus Rios. 

În autobiografia sa, Agassi a recunoscut că a consumat metamfetamină în 1997, când a și picat un test. A scăpat fără pedeapsă, susținând că nu a luat substanțele intenționat.Ce au descoperit medicii de la Spitalul Militar după ce au fost testați. Confirmă studiile din străinătate

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1