TENIS  ·  ATP

Marcelo Rios face acuzații dure de dopaj despre un jucător uriaș: „L-au prins de patru ori și l-au acoperit, pentru că se ducea naibii tenisul! ATP e cel mai mare rahat care există!”

Joi, 20 Februarie, 19:49

Fostul tenismen Marcelo Rios, 44 de ani, i-a criticat pe oficialii ATP, acuzându-i că au ascuns în trecut probele pozitive ale lui Andre Agassi, 49 de ani.

Cei doi foști jucători au avut o rivalitate puternică pe terenurile de tenis. Ambii au fost numărul 1 ATP, iar Rios a mai vorbit și în trecut despre testele anti-doping și despre problemele lui Agassi. Rios nu a câștigat nici un Grand Slam, în timp ce Agassi are 8.

„L-au prins de patru ori și ATP l-a acoperit, pentru că era Agassi și se ducea naibii tenisul! ATP e cel mai mare rahat care există! Când jucam eu, analizau doar probele de urină. Acum se fac și teste de sânge, deci e mult mai dificil să ascunzi ceva, ești prins orice ai face”, a spus Rios. 

În autobiografia sa, Agassi a recunoscut că a consumat metamfetamină în 1997, când a și picat un test. A scăpat fără pedeapsă, susținând că nu a luat substanțele intenționat.Un medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1