SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Marea surpriză din tenisul masculin continuă să impresioneze! L-a învins pe Zverev și e în semifinale la Londra + Programul de vineri

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 23:56

Americanul Jack Sock continuă să uimească tenisul masculin. Calificat în premieră la Turneul Campionilor în ultima clipă, după supervictoria din Turneul de la Paris, acesta a reușit să se califice în semifinalele de la Londra după ce l-a învins într-un meci decisiv pe Alexander Zverev. 

Sock s-a impus în trei seturi, scor 6-4, 1-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 55 de minute. 

Primul set a fost unul de mare luptă, în care atât Zverev cât și Sock au etalat un tenis de nivel înalt. Americanul a avut nervii mai tari, a salvat numeroasele mingi de break pe care germanul le-a obținut, apoi i-a rupt serviciul lui Zverev și și-a trecut în cont prima manșă.

Sock nu a mai putut menține însă același ritm și în setul secund, iar Zverev a jucat aproape de perfecție, impunându-se cu 6-1.

Raportul de forțe s-a echilibrat din nou în setul decisiv, unde s-a ajuns la 4-4, deși Sock a condus cu 3-1. Americanul a făcut 5-4, iar Zverev, copleșit de presiunea momentului, a clacat, pierzând astfel setul și meciul. 

Americanul Jack Sock, câștigător în Mastersul de la Paris, termină astfel grupa "Boris Becker" pe locul 2, urmând să se dueleze în semifinale, cel mai probabil, cu bulgarul Grigor Dimitrov.

Programul zilei de azi:

14:00 B.Bryan / M. Bryan - O.Marach / M. Pavici
16:00 Dominic Thiem - David Goffin
19:45 L. Kubot / M. Melo - J. Murray / B. Soares
22:00 Grigor Dimitrov - Pablo Carreno-Busta

În primul meci al zilei din grupa "Boris Becker", Roger Federer a trecut în trei seturi de croatul Marin Cilici (detalii, aici)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
victor33
victor33  •  17 Noiembrie 2017, 10:21

E surpriza, dar una placuta. Pentru ca Sock e cel mai fair-play jucator pe care l-am vazut vreodata si mai e si foarte simpatic. :) Pentru cine nu stie: https://www.youtube.com/watch?v=MychoVMo9EM

898838850158768
Gherghe Sebastian  •  17 Noiembrie 2017, 08:53

Cate seturi secunde a avut acest meci ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează