SPORTURI  »  TENIS  »  WESTERN & SOUTHERN OPEN - CINCINNATI

Maria cea fără răbdare » Sharapova şi Jimmy Connors se despart după un singur meci

Maria Sharapova, foto: reuters
Maria Sharapova, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 16 august 2013 12:03

Rusoaica Maria Sharapova nu va mai beneficia de sfaturile legendarului Jimmy Connors, cel care a stat în boxa jucătoarei în vîrstă de 26 de ani la turneul de la Cincinnati

Maria Sharapova a pierdut în primul tur al turneului american, contra lui Sloane Stephens, 2-6 7-6 (7-5) 6-3, iar fanii nu au fost deloc mulţumiţi de evoluţia rusoaicei. În boxa Mariei a stat Jimmy Connors, cel care a fost desemnat să o consilieze pe Sharapova, după ce rusoaica a părăsit devreme, în turul secund, şi turneul de la Wimbledon.

În vîrstă de 60 de ani, Jimmy Connors este o adevărată legendă a tenisului masculin, americanul reuşind de-a lungul carierei să bifeze 8 titluri de Mare Şlem şi deţinînd recordul la turnee ATP cîştigate de un jucător în carieră, 109. Connors nu a părut deloc impresionat de ce a văzut pe teren în meciul Mariei şi a fost surprins de camerele de filmat în timp ce clătina din cap a dezaprobare în unele puncte jucate foarte slab de rusoaică.

Conform celor de la The Times, Connors a părăsit arena de la Cincinnati imediat după ce Maria a fost eliminată, iar cei doi au decis să se separe la cîteva ore după meci. În ciuda faptului că a fost un jucător cu o carieră extraordinară, Connors a avut dificultăţi în a se lansa ca antrenor de tenis, iar singura sa prezenţă în boxa unui jucător de calibru a avut loc în 2008, cînd a fost consilierul lui Andy Roddick, din nou fără rezultate notabile.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează