SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Maria Șarapova, în cădere liberă » N-a mai pățit așa ceva de 12 ani

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 10:00

Simona Halep a depășit-o în clasamentul WTA pe Maria Șarapova și ocupă acum locul 2, după ce românca a ajuns pînă în semifinalele turneului de la Stuttgart.

Rusoaica a fost eliminată în aceeași competiție din Germania în optimile de finală de Angelique Kerber. Șarapova a reușit contraperformanța de a pierde trei meciuri consecutive, lucru pe care nu-l mai făcuse de 12 ani.

Ultima dată cînd numărul 3 WTA a pierdut trei jocuri consecutive a fost în martie 2003, iar de atunci rusoaica a disputat peste 650 de meciuri. Jucătoarele care dus la această performanță negativă pentru Șarapova sînt Daria Gavrilova, Flavia Pennetta și Angelique Kerber.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  28 Aprilie 2015, 17:47

***.....Pacat de ea ca-i frumoasa,in schimb,in pat lasa de dorit,dupa spusele a trei fosti prieteni (unul chiar a scris lucrul asta despre ea).Se zice ca-i mai rece decit statuia libertatii in decembrie!Asta este,nu poti sa le ai chiar pe toate,si bani si faima si frumoasa ,etc. * Ea si Ana cele mai tari din W.T.A.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrestler
wrestler  •  28 Aprilie 2015, 15:54

cata frumusete emana aceasta femeie!

domodo
domodo  •  28 Aprilie 2015, 13:17

zi de zi o inraiti pe rusoica!!!nu stiu daca ajunge si la ea ineptiile din presa romaneasca dar daca ajung ...nu cred ca ii va fi bine simonei!!!rusoica nu prea glumeste cu nimeni!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează