SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARATII

Maria Şarapova s-a săturat şi a răbufnit: "Nimeni nu se gîndeşte la asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 14:11

Maria Şarapova, locul doi WTA, a avut o declaraţie dură către Federaţia Internaţională de Tenis.

"Este o mare problemă în tenisul feminin. Meciurile din Fed Cup nu sînt programate în cea mai bună perioadă şi este rău pentru noi.

Nimeni nu se gîndeşte şi la faptul că jucătoarele care ajung în semifinale şi finale de Grand Slam au nevoie de o pauză mai mare, pentru odihnă. Este dificil să treci de la o temperatură foarte mare la una foarte scăzută", a declarat Maria Şarapova potrivit ziare.com.

Şarapova a revenit în echipa de Fed Cup a Rusiei, pentru a putea participa la Jocurile Olimpice.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
nacilev
nacilev  •  21 Martie 2015, 10:06

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

mvradulescu
mvradulescu  •  21 Martie 2015, 09:25

Fără a susține că nu are dreptate în acest caz (programarea turneelor la distanțe mari, la intervale mici de timp și diferențe climaterice uriașe, provoacă sportivilor din vârful ierarhiei (și nu numai), neplăceri greu de trecut cu vederea ... Nu pot neglija însă cel mai mare talent al acestei domnișoare: țipă cu talent din toți rărunchii, de câte ori are prilejul și face tot felul de "potlogării" în timpul meciurilor în care este în dificultate pentru a se odihni suplimentar. Abia după "calitățile" aste apare la orizont şi valoarea sa de jucătoare de tenis, greu de contestat ! Probabil "țipetele" pe care le vizează articolul sunt ... de antrenament!

gipsicaretionfipsi
gipsicaretionfipsi  •  21 Martie 2015, 08:31

Socant. Senzational. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a declarant Sharapova. Se intampla chiar acum. Romania e direct vizata

Vezi toate comentariile (10)
Comentează