TENIS  ·  WTA

Maria Sharapova "a trecut cu brio peste un uragan" » Agentul rusoaicei dezvăluie cum a depășit depresia de după suspendare

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 11:02

Maria Sharapova (31 de ani, 29 WTA) a fost suspendată 15 luni, după ce a fost găsită dopată cu meldonium la Australian Open 2016. Max Eisenbud, agentul rusoaicei, afirmă că afacerile pe care le conduce au ajutat-o să depășească acea perioadă. Maria deține, printre altele, compania producătoare de dulciuri "Sugarpova".

"Nu pot spune că a fost tocmai bine în perioada de după suspendare, dar a rezistat. Au ajutat-o foarte mult afacerile pe care le conduce. S-a implicat total acolo, nu a avut prea mult timp să se gândească la tenis.

A trecut cu brio peste un adevărat uragan. Majoritatea oamenilor celebri ies dărâmați dintr-o astfel de situație. Maria a muncit intens, s-a implicat și în partea de creație, a urmat și cursuri de management. A făcut tot ce se putea facea într-o companie", a declarat Eisenbud pentru publicația Entrepreneur.

500.000 €a fost investiția inițială a Mariei Sharapova în brandul "Sugarpova"

Vezi și: 

Wow! Se retrage Maria Sharapova?! "Vine vremea ca cineva să te înlocuiască"Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1