SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Maria Sharapova se gândește la retragere: „Nu știu cât timp voi mai fi în circuit”

Maria Sharapova // Foto: Guliver/GettyImages
Maria Sharapova // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 11:12

Maria Sharapova joacă săptămâna aceasta la turneul de la Sankt Petersburg, un oraș în care ajunge pentru prima oară. Rusoaica spune că trebuie să profite de toate ocaziile care i se ivesc pentru a evolua în țara sa pentru că nu mai are mulți ani de jucat.

Fostul lider mondial a debutat luni la Sankt Petersburg cu o victorie în fața australiencei Daria Gravrilova pe care a învins-o cu 6-0, 6-4. A fost primită cu multă căldură de publicul din țara în care s-a născut.

"Nu știu cât timp voi mai fi în circuit și trebuie să profit de fiecare ocazie care mi se ivește pentru a juca în fața publicului din patria mea", a spus jucătoarea în vârstă de 31 de ani.

Sharapova este pentru prima oară în orașul fondat de țarul Petru cel Mare în 1703.

"Sunt foarte fericită că am ajuns să vizitez Sankt Petersburg pentru prima oară în viața mea. Mereu mi-am dorit să ajung aici. Mă bucur că am fost încurajată din tribune. Când joc acasă fanii mă sprijină ferm și necondiționat. E important că am câștigat un meci în țara mea după atâta vreme", a explicat Maria.

Înainte de a porni în turneu, Sharapova a avut timp să exploreze puțin unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii.

"De obicei, la turnee mă preocupă tenisul, dar pentru că am ajuns pentru prima oară aici am făcut și vizite culturale. Am mers la operă și mi-a plăcut mult, am vizitat Ermitajul. A fost genial. Sper să mai găsesc timp să ajung și în alte părți", a spus Maria.

În turul următor Maria se va duela cu Daria Kasatkina. Sharapova s-a născut în 1987, la Niagan, dar locuiește de la 7 ani în SUA, având reședința în statul Florida.

36 de turnee a câștigat Maria Sharapova, dar niciunul în Rusia

 Citește și:

IOANA ROȘCA // EXCLUSIV Jucătoarea română care a câștigat turneul jucat în „casa” lui Rafael Nadal povestește ce a găsit în Academia spaniolului și cum s-a trăit finala cu Djokovic

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  29 Ianuarie 2019, 14:55

Maria, pentru fiecare din noi vine momentul când trebuie să cedăm și să încetăm să gonim după Everest. Sunt atat de multe alte lucruri de facut! Multumim pentru ceea ce ai fost, cand ai fost, cu adevarat.

spinoza
spinoza  •  29 Ianuarie 2019, 14:43

Niciun soc! Ar fi cea mai buna alegere!

10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  29 Ianuarie 2019, 12:26

Roxanica, vezi ca ti-a schimbat unul titlul la articol, cica e soc in lumea tenisului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează