TENIS    •   HOTĂRÂRE

Marion Bartoli a renunţat la ideea de a se întoarce în circuitul WTA! Motivul deciziei

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Articol de Gabriel DumitruJURNALISPORT Joi, 14 Iunie

Marion Bartoli, 33 de ani, campioană în 2013, a anunţat la începutul anului că va reveni în circuitul WTA până la turneul londonez, însă planurile i-au fost date peste cap de o accidentare la umăr.Jucătoarea din Franţa şi-a anunţat retragerea definitivă din tenis printr-un mesaj postat pe contul personal de Twitter: “Din nefericire, trebuie să pun capăt încercării de a reveni în circuitul WTA. Am din nou dureri la umărul drept din cauza antrenamentelor. Din această cauză nu pot reveni la un nivel înalt. Rămâne să văd ce voi face în continuare pe plan profesional”, a scris sportiva din Hexagon.

Sportiva de 33 de ani a şocat pe toată lumea în 2013, la doar câteva luni de la câştigarea trofeului pe iarba londoneză, în momentul în care a decis să se retragă din tenis din cauza unei accidentări la umăr.

Franţuzoaica s-a antrenat din greu în ultimele luni pentru a putea să revină la un nivel înalt, însă acest lucru i-a adus noi dureri în zona umărului şi implicit decizia definitivă de a se retrage.

Marion Bartoli a câștigat opt turnee în circuitul WTA, iar în 2012 a ajuns până pe locul şapte în ierarhia mondială, ceea ce avea să fie cea mai bună clasare din carieră.

O mare parte a fanilor din lumea tenisului au reacţionat dur pe reţelele de socializare şi au afirmat că Bartoli nici nu avea cum să revină pe teren, deoarece era supraponderală.

Sursa: skysports.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase