SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Marius Copil, eliminat în primul tur la Wimbledon » Înfrângere în 4 seturi pentru singurul român de pe tabloul masculin

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 18:57

Marius Copil (94 ATP) a fost eliminat azi în runda inaugurală a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon. Singurul român de pe tabloul principal a fost învins de olandezul Robin Haase (31 de ani, 43 ATP), scor 6-7 (0), 5-7, 6-4, 6-7 (4).

Primul set a fost extrem de echilibrat și niciunul dintre jucători nu și-a pierdut serviciul până în tie-break. Olandezul a fost imbatabil în tie-break și nu i-a lăsat lui Copil nici măcar un punct.

Setul secund a fost la discreția lui Haase, care a condus în permanență. S-a impus în cele din urmă cu 7-5, după ce condusese inițial cu 4-1.

Copil a dat semne de revenire în cel de-al treilea set. A făcut un break, care i-a fost de ajuns românului, acesta impunându-se cu 6-4.

Deși a început extrem de solid și setul patru, conducând la un moment dat cu 2-0 și 3-1, Copil a cedat treptat inițiativa, iar Haase și-a adjudecat setul de care mai avea nevoie în tie-break, unde a fost mai inspirat în momentele importante.

Pentru prezența în primul tur la Wimbledon, Marius Copil va primi un cec în valoare de 39.000 de lire și 10 puncte ATP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  03 Iulie 2018, 22:29

Nu e o surpriza asta.Surpriza a fost Sorana.Nu ma asteptam sa castige.Bravo ei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează