SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Marius Copil își respectă statutul de favorit în calificări » Victorie la Roland Garros + Cu cine joacă mai departe

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 17:08

Marius Copil (26 de ani) s-a calificat astăzi în semifinalele calificărilor de la Roland Garros, după ce l-a învins în trei seturi pe canadianul de 18 ani Denis Shapovalov.

Românul, favoritul unu de pe tabloul calificărilor de la Openul parizian, s-a impus cu 6-0, 4-6, 6-2, la capătul unei partide care a durat o oră și 25 de minute.

În semifinale, Copil se va duela cu bielorusul Ilya Ivashka (23 de ani, 199 ATP), jucător pe care îl conduce cu 2-0 în raportul meciurilor directe.

Cea mai recentă confruntare datează chiar din luna februarie a acestui an, când Copil l-a învins pe Ivashka în Cupa Davis, scor 7-5, 6-4, 6-1.

Partida va avea loc miercuri, la o oră ce va fi stabilită ulterior. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
onduku
onduku  •  22 Mai 2017, 18:53

De lucky loser..

onduku
onduku  •  22 Mai 2017, 18:53
Postat de adi_stelistul pe 22 Mai 2017, 17:29

Copil a fost, din pacate, "primul sub linie", cum se spune pe la examene. E favorit nr. 1 in calificari. Era poate mai bine sa fie calificat direct desi mai poate obtine puncte si cu aceste victorii si se acomodeaza cel mai bine cu suprafata tocmai jucand.

Da, numai ca aia sub linie nu intra iar el poate intra. Iar in tenis se evolueaza performantele obiectiv. N-a meritat sa fie pe tablou. Chiar si daca pierde in turul 3, poate beneficia de statut de wildcard. Deci meciul urmator e cam decisiv.

tanasevictor
tanasevictor  •  22 Mai 2017, 18:19

Copil trebuia de cativa ani sa fie in prima suta Pe fiecare an joaca in calificari Consider ca este vina lui avand toate calitatile necesare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează