SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

MARIUS COPIL LA AUSTRALIAN OPEN // Victorie categorică pentru Marius Copil în primul tur! » Adversar puternic în turul secund

Marius Copil s-a calificat în turul secund la Australian Open // FOTO: Guliver/Getty Images
Marius Copil s-a calificat în turul secund la Australian Open // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 09:42

Marius Copil (60 ATP) s-a calificat în turul secund la Australian Open după victoria în minimum de seturi reușită în această dimineață în fața spaniolului Marcel Granollers (108 ATP) scor 6-3, 6-4, 6-4, după o oră și 46 de minute de joc.

Copil a avut parametri extremi de buni pe propriul serviciu în primul set, câștigat cu 6-3, iar diferența a fost făcută în al doilea game, când jucătorul nostru a reușit unicul break al setului.

Singurele momente dificile întâmpinate de Copil au venit în setul secund, când acesta a fost condus cu 1-4. Totuși, pentru român a urmat o serie entuziasmantă: acesta s-a impus în următoarele cinci game-uri, adjudecându-și setul secund cu 6-4.

Un singur break a fost de ajuns și în setul trei, iar Marius Copil s-a impus cu 6-4, asigurându-și o calificare facilă mai departe.

În turul secund, Copil, unicul reprezentant al României pe tabloul masculin, se va duela cu belgianul David Goffin (22 ATP), cel care a trecut în primul tur de Christian Garin, 89 ATP, scor 6-0, 6-2, 6-2.

Este pentru a doua oară în carieră când Marius Copil atinge turul secund al turneului de la Antipozi. Mai reușise să avanseze în turul II în 2015, când pierdea în acea fază în fața elvețianului Stan Wawrinka. 

Vezi și: AUSTRALIAN OPEN 2019 // Moment penibil pentru Andy Murray! Ce au pus organizatorii pe ecrane, când britanicul vorbea despre amânarea retragerii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
peluza
peluza  •  15 Ianuarie 2019, 14:18
Postat de ray51 pe 15 Ianuarie 2019, 10:10

Bine Marius. Grea incercare in turul 2, dar este om si belgianul Goffin. Arata-i ce poti si in ce forma esti.

L-am vazut, o servit ca o bestie! Dar Goffin a pierdut doar 4 jocuri la Garin si e un jucator foarte tehnic.

lukis
lukis  •  15 Ianuarie 2019, 11:15

"iar diferența a fost făcută în al doilea game, când jucătorul nostru a reușit unicul break al partidei." ??? Mai aveti multi iresponsabili pe acolo?

ray51
ray51  •  15 Ianuarie 2019, 10:10

Bine Marius. Grea incercare in turul 2, dar este om si belgianul Goffin. Arata-i ce poti si in ce forma esti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează