SPORTURI  »  TENIS  »  OBIECTIV

Marius Copil, obiectiv îndrăzneț alături de fostul antrenor al Simonei Halep: "Mă bucur că am această ocazie"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 25 septembrie 2018 19:12

Marius Copil, 27 de ani, locul 88 ATP, își dorește ca în sezonul viitor să intre în Top 50, alături de Andrei Pavel, antrenorul său full time.

Actual număr 88 mondial, Marius va juca în continuare la Tokyo și la Shanghai, la ultimul în calificări. După un an în care momentul de amintire frumoasă a fost finala de la Sofia, prima a carierei, românul își dorește mai mult. Să pătrundă în Top 50. E dificil de realizat în 2018, dar pentru sezonul viitor arată ca un obiectiv realist.

"Mi-aș dori ca anul viitor să am rezultate la turneele de Mare Șlem. Sunt dezamăgit de cum am jucat la Grand Slam-uri, am pierdut numai în primul tur, nu mai spun că unul care m-a bătut după ce l-am condus a ajuns în semifinale, asta mă cam enervează", a spus Copil. "Sper ca la anul voi fi mult mai bine".

De la Cincinnati, el colaborează cu Andrei Pavel. "Mă bucur că am această ocazie, mi-am dorit de mult timp. La 17-18 ani am mai lucrat câteva luni, dar acum e ceva nou, avem experiență mai multă și putem face o echipă bună împreună", a spus Marius.

"Sper să pot să-l ajut să intre în top 50. Asta vrem să facem, să ajungă în primii 50 cât mai repede", a completat Pavel, 44 de ani. "Voi fi alături de Marius tot timpul, vom face programul şi pentru anul viitor. Sunt angajat full time", a precizat Pavel. 

"Are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, acum lucrăm şi la încrederea lui pentru a-l aduce acolo unde ar fi locul lui" Andrei Pavel

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  27 Septembrie 2018, 22:34

II urez succes, dar nu cred in minuni. In afara serviciului, nu prea a realizat nimic, are un joc rudimentar si o stangacie enervanta. Gandiiti-va, tine racheta in mana de la varsta de cca 8 ani si mai are putin pana va juca la competitiile veteranilor. Palmares zero, ma refer la competitiile ATP...

140624939699851
Marius Dumitrescu  •  26 Septembrie 2018, 10:42

din pacate s-a cam vazut la meciul cu Polonia cat poate "copilasul" . sau cat poate Pavel ca antrenor???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează