SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

MARIUS COPIL - GUIDO PELLA // Copil, OUT de la Wimbledon 2019 » Românul n-a depășit nici de data aceasta turul I la Londra

Marius Copil // FOTO: Guliver/Getty Images
Marius Copil // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 20:20

WIMBLEDON 2019 // Marius Copil (28 de ani, 88 ATP) a părăsit turneul de Mare Șlem de la Wimbledon în primul tur, învins de argentinianul Guido Pella (29 de ani, 26 ATP), scor 6-7 (11), 7-5, 3-6, 4-6, după două ore și 56 de minute de joc.

Primul set al partidei a fost deosebit de echilibrat. Cei doi jucători au mers cap la cap până în tie-break, unul dramatic, câștigat de Pella cu 13-11. Pe parcursul setului, Copil a ratat nu mai puțin de 6 mingi de set, oportunități irosite care aveau să-l coste într-o bună măsură și victoria.

Tenismenul român părea că a cedat inițiativa, fiind condus cu 1-4 în setul secund, însă a găsit resurse pentru o revenire consistentă. S-a impus cu 7-5 și a prelungit meciul.

Setul secund s-a dovedit a fi însă singura sclipire a românului. Argentinianul Guido Pella a fost însă de neatins în următoarele două seturi: a făcut câte un break în fiecare manșă și și s-a impus cu 6-3, 6-4. 

Marius Copil s-a aflat la cea de-a patra participare consecutivă pe tabloul principal de la Wimbledon, însă de fiecare dată a ratat șansa de a avansa în turul secund.

Vezi și:

Schimbare istorică la Wimbledon! După 133 de ediții, dispar formulele de politețe

GALERIE FOTO WOW Stephanie Demner, modelul care vrăjește tenismeni. S-a cuplat cu Guido Pella, după ce a fost înșelată de Juan Martin del Potro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează