SPORTURI  »  TENIS  »  BASEL

MARIUS COPIL - ROGER FEDERER / Aici s-a jucat finala! Ghinion INCREDIBIL pentru Copil la 4-4 în setul doi: gest de disperare al lui Marius

foto: reuters +1   FOTO
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 17:51

MARIUS COPIL - ROGER FEDERER // Finala de la Basel dintre Marius Copil și Roger Federer, scor 6-7 (5), 4-6, a atins dramatismul maxim la scorul de 4-4 în setul 2. 

După un debut senzațional de set secund, când Marius a condus cu 3-0 și 4-1, elvețianul a revenit fabulos.

Roger a egalat la 4, dar Copil n-a renunțat la luptă. Totuși, o serie de ghinioane l-a lovit pe român, care, exasperat, s-a văzut nevoit să arunce prosopul.

Au fost 4 mingi decise cu ajutorul hawk-eye, toate în favoarea elvețianului, cu mingi milimetric în afara liniei! Două au fost cerute de Copil, două de Federer.

Acest moment l-a debusolat total pe Marius Copil. Jucătorul nostru s-a uitat către cer și a făcut un semn cu degetul arătător: "Nu se poate așa ceva". 

Citește și:  MARIUS COPIL - ROGER FEDERER // VIDEO + FOTO Copil viteaz: Marius a pierdut finala de la Basel cu Federer, chiar dacă a făcut un meci curajos, iar în unele momente a fost peste marele Roger

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  29 Octombrie 2018, 08:10

Ai dreptate, dar e frumos ce-ai facut. Locul pe care-l meriti ti se va oferi cand te vei astepta mai putin. Multa bafta si seriozitate. Ascendenta este cuvantul de ordine!

1896123560468477
Marius Vasilescu  •  28 Octombrie 2018, 18:22

Bravo ! Super meci super admosfera !

radookoo
radookoo  •  28 Octombrie 2018, 18:22

Bravo Marius!!! Ai jucat de la egal la egal cu marele Federer! Felicitari pentru jocul de clasa si pentru parcursul a acest turneu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează