SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Martina Navratilova nu o vede pe Simona Halep favorită la Madrid » Cine ar fi jucătoarea care „merită trofeul și locul 1 WTA” + ce spun bookmakerii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 18:37

Martina Navratilova (62 de ani) nu o vede pe Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) favorită la Madrid. Legendara jucătoare cu 18 trofee de Mare Șlem în palmares crede că cehoaica Petra Kvitova (29 de ani, 2 WTA) e jucătoarea cu cele mai mari șanse la trofeu. 

  • Turneul Premier Mandatory de la Madrid va avea loc în perioada 4-11 mai.
  • Simona Halep va debuta la Madrid împotriva unei jucătoare din calificări. E pe aceeași parte de tablou cu Elina Svitolina (sferturi), Naomi Osaka (semifinală), Petra Kvitova / Angelique Kerber / Sloane Stephens (finală).

„Mi-ar plăcea ca revenirea Petrei Kvitova să fie încununată cu un trofeu de Mare Șlem și cu locul 1 WTA. E un pericol pe orice suprafață, se poate impune și la Roland Garros. Când e în formă, nimeni nu îi poate sta în cale!

Cred că ea e jucătoare «de bătut» la Madrid. Adoră zgura rapidă de acolo. E un turneu care recompensează jucătoarele cu lovituri puternice”, a scris Navratilova într-un editorial pentru WTAtennis.com. 

Petra Kvitova, campioana en-titre pe zgura din Spania, o poate înfrunta pe Simona Halep doar în finala turneului Premier Mandatory de la Madrid. Vezi AICI traseul româncei. 

”Nimeni nu domină tenisul în acest moment. Serena Williams nu a jucat foarte mult în perioada recentă, în timp ce Osaka nu s-a ridicat la nivelul maxim după despărțirea de antrenor” Martina Navratilova

5,50este cota Simonei Halep la câștigarea turneului de la Madrid, fiind favorita bookmakerilor. O urmează Naomi Osaka, cotă 8.00, și Petra Kvitova, cotă 9.00

Vezi și: 

Simona Halep, prima reacție după tragerea la sorți de la Madrid: „Va fi un pic dificil” + Problema cu care se confruntă nr. 3 WTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
tatiana19
tatiana19  •  04 Mai 2019, 11:12

Indiferent de parerea celorlalti, ne dorim un parcurs cat mai bun al tuturor romancelor la Madrid. Sper ca Simona sa triumfe din nou, chiar daca este foarte greu. Succes fetelor!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  04 Mai 2019, 10:00

nici nu ma asteptam la alta varianta de la Navratilova ,desi o apreciez ff mult pe Petra ,se vede ca cehistele tin unele la altele bravo lor, dar romanca o sa le strice socoteala ,hai Simo .

rivaldinho
rivaldinho  •  04 Mai 2019, 00:15
Postat de alegsandru pe 03 Mai 2019, 20:26

Nu castiga Kvitova pe zgura un asa turneu

Conditiile sunt aproape de indoor, de sala. Se stie ca Kvitova e foarte buna la turnele de sala si in turneele mici. Altfel e praf..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează