SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

Măsuri drastice la nunta Simonei Halep » Ce interdicții au primit cei 300 de invitați + Iohannis, oaspete de onoare

Simona Halep și Toni Iuruc +32   FOTO
Simona Halep și Toni Iuruc

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 16:58 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 17:13

Miercuri, 15 septembrie, Simona Halep (locul 11 WTA) se va căsători cu Toni Iuruc (42 de ani), cu care s-a logodit la începutul lunii iunie. Invitații au primit câteva interdicții.

Cununia civilă dintre fostul lider mondial și logodnicul ei, Toni Iuruc, este programată miercuri, de la ora 16:00, la Constanța. Petrecerea se va ține la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai. 

Klaus Iohannis, invitat la nunta Simonei Halep 

Simona, care peste două săptămâni va împlini 30 de ani, a trimis 300 de invitații, în principal pentru rude și prieteni, dar și pentru o serie de nume răsunătoare. Printre acestea se numără președintele Klaus Iohannis, și foștii jucători de tenis Ilie Năstase și Ion Țiriac, conform TelekomSport, care mai scrie că sunt șanse mari ca șeful statului să participe la eveniment.

Simona Halep-Iuruc, așa cum se va numi sportiva după nuntă, a impus două reguli draconice la eveniment, conform sursei citate. În primul rând, le-a transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Apoi, le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani.

+28 FOTO

Pe 7 septembrie, la revenirea în țară după participarea la US Open, Simona a vorbit despre pasul important pe care-l va face miercuri: „E un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite (față de cele din tenis, n.r.). E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă”.

Simona Halep participă la Transylvania Open

Luni, Simona Halep a anunțat turneele la care va participa în ultimele luni ale anului.

Următoarea întrecere la care fostul lider mondial va lua parte este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul, pe care Simona l-a câștigat în 2015, se va desfășura între 6 și 17 octombrie. După BNP Paribas Open urmează Kremlin Cup, din Moscova, competiție care va avea loc între 18 și 24 octombrie. Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013.

În fine, ultimul turneu din sezon la care Simona Halep va lua parte este găzduit chiar în România. Simona va participa la Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Competiția se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă din oraș.

Citește mai multe știri din tenis: 

Emma Răducanu, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la „Gala ținutelor ieșite din comun” + Cum au venit Serena și Hamilton

Novak Djokovic, mesaj special pentru Emma Răducanu, după triumful de la US Open: „Ești fantastică!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
valyomanyd
valyomanyd  •  15 Septembrie 2021, 13:36
Postat de armion pe 15 Septembrie 2021, 08:31

Nu fi ***! Îi trebuia unul mai mare cu peste 10 ani și care a mai și fost căsătorit?

Prostovane, repet, fiecare face ce vrea cu viata lui ! Gusturile nu se discuta !

sorindrag
sorindrag  •  15 Septembrie 2021, 08:57

o stire pentru elita inteligentei romanesti certata cu scoala!

armion
armion  •  15 Septembrie 2021, 08:31
Postat de valyomanyd pe 15 Septembrie 2021, 00:02

Haterii prosti ar vrea ca Simona sa se casatoreasca cu cine vor ei !

Nu fi ***! Îi trebuia unul mai mare cu peste 10 ani și care a mai și fost căsătorit?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează