SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - CORI GAUFF // VIDEO Mats Wilander a rămas impresionat de evoluțiile lui Halep de la Wimbledon: „Nu cred că pierde cu Gauff, are o mare oportunitate la acest turneu”

Simona Halep // foto: Reuters
Simona Halep // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 12:33

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) o înfruntă astăzi pe americanca de 15 ani Cori Gauff (313 WTA), într-o partidă contând pentru optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon. 

  • Partida Simona Halep - Cori Gauff va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Eurosport după ora 16:30, imediat după terminarea meciului Serena Williams - Carla Suarez Navarro

Mats Wilander (54 de ani), fost mare jucător de tenis și realizatorul emisiunii Game&Schett&Mats de la Eurosport a prefațat partida dintre Halep și Gauff: 

„Trebuie să spun că am fost foarte surprins de ușurința cu care Simona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka. Nu sunt surprins de nivelul etalat de Halep, ci sunt surprins că Azarenka a făcut atât de multe erori neforțate. E un semn că Simona Halep e mai bună pe iarbă decât consideram noi - le face pe jucătoare să se panicheze.

Am foarte mult respect pentru Halep, atât de mult încât trebuie să reconsider lucrurile de care e capabilă la acest turneu pentru că eu nu cred că va pierde cu Gauff. Victoria cu Azarenka o propulsează în semifinale, cred eu. E o oportunitate bună pentru Halep, o mare-mare oportunitate”, a spus Wilander. 

Mats Wilander a analizat-o pe Cori Gauff

Ulteior, fostul mare jucător suedez a vorbit și despre ascensiunea puștoaicei Cori Gauff, care la vârsta de 15 ani a lăsat mască lumea tenisului, calificându-se în optimi la Wimbledon. 

„Știu că e o poveste bună, sunt impresionat de parcursul lui Gauff, la fel ca mulți alții, dar lucrurile nu stau chiar așa. Atunci când ești tânără, nu ai frică, nu ai emoții. Ce e impresionat e cum a tratat meciurile cu jucătoarele experimentate, că nu a cedat în aceste meciuri.

A reușit să iasă la suprafață, cunoștințele ei despre tenis, intuițiile ei și IQ-ul ei sunt foarte mari. Îmi place abilitatea ei tactică, e foarte naturală”, a punctat analistul.  

Vezi și: Roger Federer vrea schimbarea regulamentului după prestația lui Gauff la Wimbledon: „E o discuție care trebuie purtată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
pops420
pops420  •  08 Iulie 2019, 15:58

vezi ca are cota 4,6 ,poate tu esti mai specialist... mizeaza vreo 2000 Ron in acest caz,iti vei face bani de un concediu frumos!

pops420
pops420  •  08 Iulie 2019, 15:55

Eugene,nu te uita la acest meci daca esti sigur...ce miza mai are daca sti rezultatul? am si eu o curiozitate! ai jucat in viata ta tenis?

fantasma
fantasma  •  08 Iulie 2019, 15:20
Postat de Eugen Pan pe 08 Iulie 2019, 15:05

o bate tipa de 15 ani ***.o sa vedeti

Dacă nu reușește performanța ce crezi că va face cu ... c? Îl va arunca spre cineva?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close