SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // Mats Wilander și Patrick Mouratoglou, discuție aprinsă după eliminarea campioanei en-titre de la Roland Garors: „Halep e vulnerabilă, trebuie să schimbe ceva”

Simona Halep a fost surclasată în multe momente de Amanda Anisimova // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep a fost surclasată în multe momente de Amanda Anisimova // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 15:27

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros. Campioana en-titre de la Paris a fost surclasată de americanca de 17 ani Amanda Anisimova, care i-a aplicat româncei o înfrângere dureroasă, 2-6, 4-6. 

Imediat după meci, fostul mare tenismen Mats Wilander (54 de ani) și Patrick Mouratoglou (48 de ani), antrenorul Serenei Williams, au analizat la sânge duelul dintre Halep și Anisimova.

Cei doi s-au angrenat într-un dialog pe larg despre evoluția româncei și factorii care au dus la înfrângerea cu jucătoarea de 17 ani din Statele Unite.

Mats Wilander: „Nu sunt surprins că Anisimova a jucat bine. Are doar 17 ani, dar n-a fost vorba de presiune. E o gură de aer proaspăt când vedem astfel de jucătaore tinere perormând la nivel înalt. Pentru vârsta ei, Anisimova e o jucătoare extrem de matură. E înaltă, are alonjă și lovește mingea foarte relaxat.

Mats Wilander // FOTO: Guliver/Getty Images

Halep a intrat cu presiune pe teren. Sunt puțin dezamăgit. Simona e o jucătoare de top, dar e vulnerabilă în meciurile cu adversare care lovesc puternic. Ea a câștigat un turneu de Mare Șlem, a fost numărul unu, dar trebuie să existe o schimbare în jocul ei, să vină mai în față. Trebuie să vină cu un plan de joc diferit în fața unor adversare precum Anisimova”.

Patrick Mouratoglou: „Asistăm la un Roland Garros surprinzător. Nimeni nu se aștepta să vadă aceste fete în semifinale. E dezamăgitor pentru Halep, n-a fost la cel mai înalt nivel din cauza presiunii.

Patrick Mouratoglou // FOTO: Guliver/Getty Images

E o mică surpriză ce s-a întâmplat. În acele momente echilibrate ale meciului, jucătoarele tinere au probleme, dar calmul de care a dat dovadă Anisimova a fost ceva deosebit. Cred că poate să câștige anul acesta la Roland Garros”.

Vezi și:

Anisimova a lăsat mască presa internațională: „Un nou star se naște la Roland Garros!” » Ce au scris CNN, Bild, Eurosport și BBC

Halep se PRĂBUȘEȘTE în clasament după eliminarea de la Roland Garros: poate ieși în curând din TOP 10!

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Amanda Anisimova 2-6, 4-6

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  06 Iunie 2019, 21:36

De cand e Mouratoglou antrenorul Simonei ??? A abandonat-o pe Serenissima ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează