SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Meci rapid » Copil a fost învins ieri în turul doi la Arenele BNR

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 00:47

Marius Copil a pierdut ieri în faţa lui Lukasz Kubot în două seturi întinse pe parcursul a 76 de minute


Un singur român a reuşit să treacă de primul tur al BRD Năstase-Ţiriac Trophy. Numele lui, Marius Copil. Ieri, el a încercat să pătrundă în sferturile de finală, dar adversarul său nu i-a dat nici o şansă. Lukasz Kubot s-a impus într-o oră şi 16 minute cu 6-3, 6-3. Polonezul clasat pe poziţia 51 în lume a fost precis şi clar în lovituri. "La mingile importante am greşit, iar el a ştiut să profite. Am jucat bine, chiar dacă nu mi-au ieşit anumite puncte. Serviciul mi-a mers, vremea însă l-a avantajat pe el, pentru că aseară a plouat şi mingile au fost mai grele. El a plecat cu prima şansă. Asta e, se mai întîmplă să şi pierzi", a spus românul. Turneul de la Bucureşti s-a terminat pentru Marius Copil, iar săptămîna viitoare el va încerca să urce pe tablou la Belgrad.

Kid's Day la Arene
Gazeta Sporturilor le-a oferit ieri micuţilor prilejul de a schimba cîteva mingi cu Sorana Cîrstea, cu Andrei Pavel şi cu Adrian Ungur în cadrul acţiunii tradiţionale din fiecare an Kid's Day. A fost veselie mare pe teren, iar la final autografele au fost de ajuns pentru toţi cei prezenţi. Copiii au primit cadouri şi premii speciale din partea Gazetei Sporturilor.

Încă un favorit a picat
Victor Troicki, cap de serie 4, a pierdut ieri în chiar primul meci la BRD Năstase -Ţiriac Trophy. Sîrbul, care a evoluat direct în turul secund, a avut un meci incredibil cu germanul Matthias Bachinger. Partida a durat două ore şi jumătate şi s-a încheiat cu 6-3, 4-6, 7-6(2). Bachinger a intrat pe ultima sută de metri pe tabloul principal, după ce Julien Benneateau şi Philipp Petzschner s-au retras din cauza unor accidentări.

Ziua sferturilor de finală
Azi se joacă la BRD Năstase Ţiriac - Trophy sferturile de finală la simplu. Xavier Malisse îl întîlneşte pe Attila Balasz din Germania, Fabio Fognini pe Andreas Seppi, Matthias Bachinger pe Daniel Brands, iar Lukasz Kubot pe învingătorul din partida Gilles Simon-Dudi Sela.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rudel.obreja
rudel.obreja  •  27 Aprilie 2012, 08:57

ba asta-i copil?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează