SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Meciul din noapte » Halep a fost învinsă în primul tur la Beijing

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2013 19:49

Simona Halep a pierdut, ieri, în primul tur al turneului de la Beijing, un turneu de categoria Premier Mandatory.

Românca, a 18-a jucătoare a lumii şi favorită 16 în China, a fost învinsă de Urszula Radwasnka, 40 WTA, în două seturi, cu 7-6 (4), 7-6 (2). A fost un meci lung de 2 ore şi 2 minute, care s-a încheiat aproape de miezul nopţii, cu tribunele aproape goale.

Halep nu s-a regăsit mai deloc pe suprafaţa albastră de la Beijing, în fiecare set a avut avantaj şi a servit pentru a închide manşele, dar nu l-a fructificat şi Radwanska merge în turul următor.

Simona nu mai pierduse din primul tur al unui turneu WTA din luna mai, de la Roland Garros, şi este a 16-a înfrîngere a sezonului.

Tot la Beijing, Monica Niculescu s-a calificat ieri în turul al doilea, după ce a trecut de Annika Beck cu 7-6 (4), 6-4, şi o va întîlni mai departe pe Caroline Wozniacki, a opta jucătoare a lumii.

Tecău s-a oprit în semifinale
Horia Tecău şi Rajeev Ram au fost învinşi ieri, în semfinalele turneului de la Kuala Lumpur. Perechea româno-americană a pierdut în faţa dublului Eric Butorac/Raven Klaasen (SUA/Africa de Sud) cu 6-3, 6-2.

Horia Tecău, care se află pe locul 30 în ierarhia de dublu, nu mai atinsese semifinalele unui turneu ATP din luna iunie, de la 's-Hertogenbosch, acolo unde, alături de Max Mirnîi, a şi cîştigat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
peter76610
peter76610  •  29 Septembrie 2013, 15:38
Postat de masim pe 29 Septembrie 2013, 12:01

din pacate se pare ca oboseala a inceput sa-si spuna cuvantul si actioneaza si asupra psihicului o pauza i-ar prinde bine

Pai iar pauza ? a mai facut 3 saptamâni pauza dupa US Open ,abia revenise

masim
masim  •  29 Septembrie 2013, 12:01

din pacate se pare ca oboseala a inceput sa-si spuna cuvantul si actioneaza si asupra psihicului o pauza i-ar prinde bine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează