SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Serena Williams, reacție după ce Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidale: „A experimentat durere și cruzime”

Meghan Markle
Meghan Markle

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 10:21 / Actualizat luni, 08 martie 2021 14:43

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa, Meghan Markle, ducesa de Sussex, au acordat postului CBS un interviu care a avut ecouri în întreaga lume.

După ce Meghan Markle, însărcinată cu o fetiță, al doilea copil al cuplului, i-a dezvăluit lui Oprah că a avut gânduri suicidale în timpul primei sarcini, din cauza felului în care era tratată, Serena Williams (39 de ani, 7 WTA) a postat pe Twitter un mesaj emoționant pentru prietena sa.

Serena Williams și Maria Sharapova sunt cele mai bogate femei din sport, dar locul 3 este o surpriză absolută! Ce poziție ocupă Simona Halep

Serena Williams: „Cuvintele ei arată durerea și cruzimea pe care le-a experimentat”

„Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăiește viaţa - şi este un exemplu - cu empatie şi compasiune. Mă învață în fiecare zi ce înseamnă să fii cu adevărat nobil. Cuvintele ei arată durerea şi cruzimea pe care le-a trăit.

Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul pe care instituțiile și media le folosesc pentru a denigra femeile şi persoanele de culoare, pentru a ne distruge, pentru a ne minimiza, pentru a ne demoniza. Trebuie să fim conștienți de obligația să condamnăm zvonurile răutăcioase și nefondate din presa tabloidă. Consecințele opresiunii sistematice asupra sănătății mentale sunt devastatoare şi de prea multe ori sunt letale.

Vreau ca fiica lui Meghan, fiica mea şi fiica ta să trăiască într-o societate condusă de respect. Fiți conștienți că roadele spiritului sunt iubirea, bucuria, pacea, bunătatea, credința, blândeţea şi autocontrolul. Nu există nicio lege împotriva lor”, a scris Serena Williams.

Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Şi m-am dus să văd «instituţia» (n.r. familia regală) şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru «instituţie»
– Meghan Markle

VIDEO George Cosac, replică pentru Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams : „E cel mai ușor să-ți faci reclamă vorbind de rău pe cineva

Citește mai multe știri despre Serena Williams: 

EXCLUSIV Noi reacții în scandalul Țiriac-Ohanian: „În fața lui nu mișcă nici musca!”

WOW! Scenariu scandalos în războiul Ion Țiriac vs soțul Serenei Williams: „De asta a scris lucrurile alea”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
dobrin
dobrin  •  10 Martie 2021, 20:09
Postat de dobrin pe 10 Martie 2021, 20:08

Intre 7 si noua milioane de dolari. Urat sa iti imposti cu noroi familia pentru bani. *** gandindu-se la toti saracii care nu au avut ce manca sau nu au putut sa-si plateasca chiria din cauza taxelor care au intrat in buzunarele familiei regale :)))

*improsti si scuze de cacofonie.

dobrin
dobrin  •  10 Martie 2021, 20:08
Postat de Dan Petnaise pe 08 Martie 2021, 15:18

Sunt curios câți bani a luat asta de la tv care a luat interviul.

Intre 7 si noua milioane de dolari. Urat sa iti imposti cu noroi familia pentru bani. *** gandindu-se la toti saracii care nu au avut ce manca sau nu au putut sa-si plateasca chiria din cauza taxelor care au intrat in buzunarele familiei regale :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

115133402542612
Tudor Costea  •  09 Martie 2021, 14:51

Megan este o actrita de mana a 7- a ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează