SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Mentalitate de campioană! Demonstraţie de forţă a unei favorite la Melbourne » A "tuns-o" la zero!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 14:47

Victoria Azarenka a jucat primul meci de la Australian Open împotriva belgiencei Alison Van Uytvanck, reuşind să se impună categoric, 6-0, 6-0.

Bielorusa este cotată de specialişti cu a doua şansă la cîştigarea trofeului, iar în acest meci a arătat şi de ce. Nu i-a dat nici o şansă adversarei şi a arătat că are o mentalitate de învingătoare.

Chiar dacă nu pierduse nici un game, în setul secund a părut de multe ori nervoasă şi după lovituri cîştigătoare! Nu a slăbit presiunea pînă la ultimul punct şi a reuşit să cîştige la zero şi în a doua manşă. În total, Azarenka a pierdut doar 19 puncte în această confruntare.

A fost singurul meci de la Australian Open care s-a încheiat 6-0, 6-0, partida durînd mai puţin de o oră. În turul al doilea, Azarenka o va întîlni pe Danka Kovinic din Muntenegru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1630416980509000
Felix Silaghi  •  19 Ianuarie 2016, 21:59

Cu Wim Fisette ??.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează