SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Mergea i-a învins din nou pe fraţii Bryan: "Pentru mine e uşor să îi bat"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 10:36

Florin Mergea a început perfect prima participare la Turneul Campionilor, reuşind să obţină o victorie senzaţională alături de Rohan Bopanna, 6-4, 6-3 în faţa fraţilor Bryan.

"Ştim exact ce să facem împotriva lor, aşa i-am bătut şi înainte. Ne-am concentrat pe atuurile noastre şi am ştiut cum să îi punem în defensivă pe fraţi. Ne-a ieşit jocul. Am avut aceeaşi strategie ca de obicei în duelurile cu ei.

Nu pot să o spun acum, dar pentru mine, la felul cum joc, e destul de uşor. Încă sînt echipa cea mai bună, nu au cîştigat nici un turneu major, dar sînt în continuare pe locul 1", a spus Florin Mergea la DigiSport.

...despre accidentare: "Dacă nu ar fi fost Turneul Campionilor, nu aş mai fi jucat de la US Open. Doctorii mi-au zis că durerea o să fie pentru o lungă perioadă şi trebuie să fac anumite exerciţii în timpul turneelor pentru a remedia această problemă. Nu e uşor, pentru că într-o zi mă simt bine, în alta mai puţin"

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (1)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  16 Noiembrie 2015, 12:05

Felicitari pentru victorie! Nu e de ici de colo sa-i bati de 4 ori la rand pe fratii Bryan. Mult succes in continuare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează