SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Mesaj genial primit de Horia Tecău înainte de finala de la Wimbledon: "Acum are o şansă! Măcar l-am bătut pe «nenorocit»"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iulie 2015 11:48

Robert Lindstedt, fostul partener de dublu al lui Tecău, a avut un mesaj amuzant pe o reţea de socializare după calificarea lui Horia în a patra finală la Wimbledon.

Tecău a jucat ieri meciul maraton din semifinale împotriva lui Mergea, scor 13-11 în decisiv, iar spre seară a mai intrat din nou pe teren pentru o partidă de dublu mixt.

A jucat cu Srebotnik chiar împotriva lui Robert Lindstedt şi Medina Garrigues şi a pierdut, scor 4-6, 6-1, 3-6, acuzînd şi o stare de oboseală după duelul aprig cu Mergea şi Bopanna.

Imediat după meci, suedezul a avut un mesaj special pentru Tecău: "Sînt extrem de fericit pentru că Horia Tecău a ajuns în a patra finală la Wimbledon. Sînt impresionat de performanţele pe care le-a avut alături de Julien Rojer în aceşti doi ani.

Şi acum Horia nu trebuie să mai joace alături de mine în finală aşa că are o şansă să o şi cîştige. Măcar l-am bătut pe « nenorocit» la mixt".

Tecău şi Lindstedt au ajuns în 3 finale la Wimbledon, toate pierdute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  10 Iulie 2015, 21:41

mai limpede de atat nu se putea... eu continui sa afirm ca lindsted tinea acea pereche si acele finale i s-au datorat. tecau a gresit in privinta lui. finala? o pierde iar, murray l-a batut si cu lindsted in dublu!

stefan_iuliu
stefan_iuliu  •  10 Iulie 2015, 17:16

Prietene anonim, autor al acestei stiri....poate rasfoiesti un DEX ...poate o sa ai ocazia sa intelegi acceptiunea lui "genial"....te joci cu cuvinte de gazeta in public fara sa ai habar de sensul lor real....

mplttev
mplttev  •  10 Iulie 2015, 13:40

Nenorocit aici, are alt sens față de epitetul peiorativ din limba română. Lipsit de noroc (pentru că a jucat cu Lindstedt ) pare să fie înțelesul frazei suedezului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează