SPORTURI  »  TENIS  »  MET GALA

MET GALA. FOTO Maria Sharapova și Serena Williams, outfituri îndrăznețe la Met Gala 2019! Cum au apărut pe covorul roșu

Serena Williams // FOTO: Instagram +11   FOTO
Serena Williams // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 08:47

Rusoaica Maria Sharapova, locul 28 WTA, și americanca Serena Williams, locul 11 WTA, au avut apariții spectaculoase la Met Gala.

În timp ce cele mai importante jucătoare din circuit se află în Spania, unde participă la turneul de la Madrid, Sharapova și Williams au strălucit la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondele ale anului.

Serena, care a venit însoțită de soțul Alexis Ohanian, a apărut într-o rochie lungă, galbenă cu inserții roz, și cu o pereche de pantofi sport, de la sponsorul ei, Nike.

Maria Sharapova a ales o rochie de la Givenchy, neagră, în partea de sus, și transparentă în partea de jos.

maria sharapova 1 +12 FOTO

Printre sportivii care au venit la Met Gala 2019 au fost Lewis Hamilton, Tom Brady, Dwyane Wade sau Odell Beckham Jr.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  07 Mai 2019, 13:57

Am trait s-o vad si pe-asta! Ce gusturi poate avea aceasta femeie!? Ceva de speriat.Cred ca este o gluma, totusi. Cumva este un film de comedie si nu mi-am dat seama?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează