SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI OPEN

VIDEO Cu câți bani și câte puncte se alege Simona Halep după eliminarea în turul 1 la Miami: NU intră în Top 1.000!

Simona Halep, în timpul meciului cu Paula Badosa +21   FOTO
Simona Halep, în timpul meciului cu Paula Badosa

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 00:47 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 10:43

Simona Halep (32 de ani) a fost eliminată în turul 1 de la Miami, 6-1, 4-6, 3-6 cu Paula Badosa în primul meci al româncei după aproape 19 luni.

Absentă din circuit pentru o perioadă îndelungată, incapabilă să joace din cauza suspendării pentru dopaj, care i-a fost redusă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, Simona Halep a cedat în fața Paulei Badosa în turul 1 la Miami, deși pentru o bună parte din meci i-a fost cel puțin egală, dacă nu chiar superioară adversarei.

Cu ce se alege Simona Halep după eliminarea de la Miami

Important este că Simona a simțit din nou gustul unei competiții oficiale după o perioadă atât de lungă departe de teren. Dar senzațiile de turneu profesionist și căldura publicului nu sunt singurele lucruri cu care rămâne Simona după acest meci.

Prezența în primul tur la Miami aduce de la sine 10 puncte în clasament și un cec în valoare de 23.250 de dolari. Pentru accederea în turul 2, organizatorii au pregătit un pachet mai consistent, 35 de puncte și 34.500 de dolari. În total, fondul de premiere la Miami este de 8.770.840 dolari.

Cele 10 puncte nu sunt însă suficiente pentru a obține un loc de clasament foarte bun. De fapt, Simona va fi luni în afara Top 1.000 în ierarhia WTA, unde cel mai mic punctaj în acest moment este 17.

Horia Tecău, în loja Simonei Halep la Miami

Simona a abordat meciul fără antrenor, deși a fost zărită în proximitatea lui Darren Cahill în aceste zile. Ea nu a decis încă alături de ce echipă va merge mai departe, după ce a rupt legăturile cu Patrick Mouratoglou și academia lui.

Totuși, Simona Halep a avut 3 oameni în lojă la meciul cu Badosa. Doi dintre ei, fizioterapeutul Sabin Topală și partenerul de antrenament Joao Monteiro, i-au tot fost alături în ultima vreme.

Al treilea nume este Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei României de Billie Jean King Cup și parte a staff-ului Anei Bogdan în această perioadă. Cu puțin timp înainte ca Halep să joace cu Badosa, Bogdan a fost eliminată în primul tur de Katerina Siniakova.

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Simona Halep și Paula Badosa

Mai multe știri despre Simona Halep - Paula Badosa:

Ce star din ATP a venit la Halep - Badosa! A încurajat-o frenetic pe adversara Simonei
TENIS
Ce star din ATP a venit la Halep - Badosa! A încurajat-o frenetic pe adversara Simonei
Ca-n vremurile bune! Punctul cu care Simona Halep a închis setul 1 al meciului cu Paula Badosa
WTA MIAMI
Ca-n vremurile bune! Punctul cu care Simona Halep a închis setul 1 al meciului cu Paula Badosa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Red_Life1981
Red_Life1981  •  20 Martie 2024, 16:22
Postat de Ubi_Mortus pe 20 Martie 2024, 11:31

***

Doare invidia :)) si prostia bineînțeles... Daca te-ai uita la decizie pentru suspendarea de 9 luni.. Poate ai înțelege ca a fost suspendata 9 luni de zile, pentru dopaj involuntar :).. Un supliment contaminat cu o substanță băgată in produs, care era din China... Insa pe produs nu scria despre nimic adus din China.. Pitica si-a arătat valoarea, a stat atâta timp pe locul 1.. Tu?? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Raluca_a
Raluca_a  •  20 Martie 2024, 13:20

S-a vazut aseara pe teren ce poate Halep nedopata. A jucat cu o tenismena grav accidentata, care a stat pe tusa aproape la fel de mult ca ea, care este cu moralul la pamant din cauza problemelor grave de sanatate pe care le are si nici pe asta nu a putut sa o invinga. Daca a jucat cu o jucatoare care are fractura la spate si in ultimul an mai mult a absentat si nici pe asta nu a putut sa o invinga Halep...este clar ce poate nedopata. Era mai bine pentru ea daca se retragea atunci cand au multi au crezut povestea cu suplimentul. Jocul prost este cel care o va da de gol ca a mintit, este o dopata si o trisoare.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  20 Martie 2024, 11:31
Postat de 267890 pe 20 Martie 2024, 07:52

Locul Halepoaicei e in top dopate. Detine locul 1.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează