SPORTURI  »  TENIS  »  OPEN GSP

VIDEO / EXCLUSIV Pariază pe viitorul Simonei Halep: „100% va fi acolo înainte de Australian Open”

Simona Halep / foto: Imago Images
Simona Halep / foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 23 mai 2024 17:10 / Actualizat joi, 23 mai 2024 19:20

Invitată la Open GSP, Mihaela Buzărnescu, 36 de ani, fost număr 20 WTA, a vorbit despre situația Simonei Halep (32 de ani, locul 1.139 WTA în prezent).

Din cauza unei accidentări, Halep a abandonat în meciul cu McCartney Kessler, din turul 1 de la Trophee Clarins, în momentul în care conducea cu 1-0 la seturi. În primul duel de la revenire, cel cu Badosa de la Miami, sportiva noastră a pierdut în 3 seturi, 6-1, 4-6, 3-6. Suspendată pentru doping, Simona a lipsit 19 luni din circuit.

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
OPEN GSP
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”

VIDEO. Mihaela Buzărnescu: „Dacă era din SUA, Simona Halep scăpa în 3-4 luni”

Prezentă în platoul Gazetei Sporturilor, Buzărnescu a povestit cum a primit vestea suspendării Simonei: „Eram șocată, nu mi-a venit să cred! Știam ce ambiție, ce caracter are, mereu am apreciat asta la ea, de la 12 ani, de când am văzut-o prima dată. O secundă nu am crezut că ar putea face ea așa ceva. M-am gândit doar că cineva i-a făcut asta, sau că a luat un supliment dopant fără să știe”.

„Mă bucur că a revenit Simona, că și-a arătat nevinovăția și că a trecut peste tot ce i s-a întâmplat. Mereu am crezut că e nevinovată. O înțeleg că a revenit atât de repede, chiar dacă, în momentul în care ești într-o perioadă de așteptare, cum a fost cazul ei, nu ai cum să te antrenezi la capacitate maximă”, a completat Miki.

„A fost ceva ieșit din comun ce s-a întâmplat cu procesul Simonei. Pare că au avut ceva cu țara noastră, să ne pedepsească. Dacă ar fi fost din SUA, Simona sigur scăpa în 3-4 luni”, mai afirmă Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu: „Simona Halep va reveni în Top 50”

Buzărnescu e de părere că Halep ar trebui să acorde în viitorul apropiat o atenție sporită laturii medicale: „Și-a dat seama că trebuie să facă investigații amănunțite, să vorbească cu echipa ei despre o recuperare mai bună, ca să lege 3-4 turnee, cum sunt cele înainte de Wimbledon, de pildă”.

Oricum, Mihaela pariază că Halep va reveni în Top 50: „Fără doar și poate ar putea reveni în Top 50, nivelul ei ar putea fi acolo în 6-8 luni. Au demonstrat-o și alte jucătoare. Svitolina a revenit după o naștere și a fost de la început în Top 20, foarte repede. Simona are posibilitățile să revină acolo. Nu știu dacă va reveni în Top 10, dar 100% poate să revină în Top 50 până la Australian Open. Restul e un bonus pentru ea”.

Eu iau destul de puține suplimente, cât mai banale. Am fost împotriva suplimentelor de când eram mică, credeam eu că mă îngraș dacă iau vitamina B, de exemplu

- Mihaela Buzărnescu

VIDEO. Emisiunea integrală Open GSP cu Mihaela Buzărnescu, prima ediție

  • Gazeta Sporturilor a lansat astăzi Open GSP, noul proiect dedicat tenisului, cu prilejul turneului de la Roland Garros.
  • Gazdele noii producții sunt Alexandru Barbu, câștigătorul trofeului pentru cel mai bun tânăr jurnalist al anului 2023 și moderatorul emisiunii GSP Live, și Luminița Paul, vocea inconfundabilă din comentariile meciurilor de tenis și nu numai, jurnalist cu șase prezențe la Jocurile Olimpice de-a lungul carierei.
  • Invitată permanentă la Open GSP este Mihaela Buzărnescu, fost număr 20 WTA, cu 60 de titluri ITF cucerite la simplu și dublu și trei finale WTA jucate, dintre care una câștigată la San Jose, în 2018.

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (5)
Freyya
Freyya  •  25 Mai 2024, 22:51
Postat de MaxiP pe 24 Mai 2024, 12:10

Da' cand a crezut cineva? A fost data fara nicio sansa de la inceputurile carierei, cand toti credeau ca e foc de paie, ca apoi sa nu se mai opreasca, cand in sfarsit "cadea" nu mai revenea niciodata dar revenea mereu. Sigur, la un moment dat nu va mai reusi, dar deja de cate ori am auzit asta cu "e gata" si de cate ori a contrazis... sincer, la cum a jucat cu Badosa la Miami, dupa 1 an jumate de absenta, nu contra unei jucatoare slabe, obiectiv vorbind, daca scapa de problemele medicale, nu prea exista motive sa crezi ca nu revine lejer in top 10 mondial in decursul a 1 an. Singura intrebare e daca se mai poate bate sa castige turnee majore, ca in rest, cine chiar crede ca performante ca ale ei se fac accidental, e complet debusolat. Se mai zicea de Rafa Nadal, ani de zile, credeau toti ca e gata cu mult inainte sa bata recordul de turnee de mare slam. De asta eu inca si acum am unele dubii ca e chiar gata, de cate ori parea ca nu mai poate ca sa revina cat se poate de dominant... din pacate pentru hateri, sunt sportivi de clasa, oricat ar vrea ei sa-i vada complet terminati. Ce e trist e ca provoaca tristete in tara pe care o reprezinta daca fac performanta, e ceva ce pe mine ma depaseste complet, denigrarea valorilor proprii fiind efectiv un concept de neinteles si o dovada pura de saracie de altfel caracteristica natiunii noastre. Sa nu plangeti cand vor incepe la modul cel mai serios sa reprezinte alte tari, pentru ca va urma un val de astfel de sport

nu ti-e mila de tine? :)))))

Freyya
Freyya  •  25 Mai 2024, 18:49

puneti si voi o poza fara santurile alea dintre sprancene - ca doar n-a dat banii pe botox degeaba. accidental zic

monika.
monika.  •  24 Mai 2024, 15:21

@Maxip Nu provoaca tristete decat un anumit gen de “ performanta”…, care face sportul de ras, si tara ta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează