SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Mihaela Buzărnescu despre implicarea Federației: "Terenuri și niște mingi, cam asta e susținerea lor!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 19:53

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 34 WTA) a comentat implicarea Federației Române de Tenis, căreia îi reproșează lipsa de susținere față de jucătoarele românce din circuit. 

"De 5-6 ani, de când sunt în circuit, nu au reușit să facă nimic. Au avut și finanțări. Nu pot să comentez eu mai mult, pentru că nu am putere.

Cheltuielile de-a lungul carierei mele au fost exorbitante. Mult mai mari decât am caștigat din tenis. Anul acesta, recunosc, am avut câștiguri mai bune decât în trecut, dar cheltuielile la acest nivel sunt mult mai ridicate, pentru că trebuie să fii mereu cu cel puțin o persoană sau două alături, antrenor, preparator fizic, fizioterapeut, deplasările sunt foarte costisitoare.

Jucătorii și jucătoarele de la loturile de tineret și cei din Fed Cup și Davis Cup beneficiază de teren gratuit în cadrul Federației. Și, la nevoie, de niște mingi. Cam asta e susținerea lor, din păcate", a spus Mihaela Buzărnescu, potrivit Prosport. 

Vezi și: 

O româncă atacă top 10 mondial » Încă un obiectiv măreț: "Vreau să câștigăm Fed Cup"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
859779594095355
Nick Rasu  •  04 Decembrie 2018, 01:00

Mihaela esti jucatoare profesionista...pt. ce sa te ajute federatia... chiar esti nesimtita... Federatia trebuie sa ajute amatoarele si jucatoarele care joaca pt. Romania...cand joaca pt. Romania... acum tu ce *** *** vrei sa-ti plateasca hotelul si avionul si preparatorul fizic pana in Australia...pt. ce...ca sa te dai tu mare si tare... daca nu-ti convine lasate de sport si apucate de munca...nesimtita ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  03 Decembrie 2018, 23:54
Postat de onduku pe 03 Decembrie 2018, 21:52

Ok prima parte, dar la final ce prostii vorbesti acolo? Eu am facut sport si imi pare rau ca nu mi-am sacrificat toata viata pana la 35-40 de ani pentru sport. Tu stii cat iubeste sportivul sportul? Habar n-ai! Unii nici nu se mai regasesc dupa ce incheie activitatea sportiva. Sacrificiu e mult zis, dar tu nu intelegi ca poate nu iti iubesti nici slujba? Aici e vorba de un lucru mirific, de o slujba frumoasa. Foarte putini sportivi nu iubesc sportul. Hobby-ul e sacrificiu? A practica un sport inseamna a te antrena, mai ales la tenis unde nu ai presiunea din fotbal.

Pai eu stiu *** ca plătești impozit la tara care iti da premiu ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

st.il.
st.il.  •  03 Decembrie 2018, 22:27

Personal , o consider pe Mihaela , o fată cinstită care și-a jucat corect șansele în fiecare meci pe care l-a susținut, fără să-și inventeze "hernii de disc" , "apendicite" , "spondiloze cervicale" și alte afecțiuni specifice puturoșeniei !...De Mihaela chiar putem fi mândri , cu ea chiar ne putem lăuda , că e de-a noastră !...Mult succes în continuare , fata noastră dragă !...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează