SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open » Cine îi va lua locul româncei pe tabloul principal

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 21:13

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 21 WTA) s-a retras cu mai puțin de 3 ore înaintea debutului de la US Open. 

Buzărnescu ar fi trebuit să debuteze împotriva cehoaicei Marketa Vondrousova (19 ani, 103 WTA), dar problemele de la glezna piciorului drept nu i-au permis asta. Locul româncei va fi luat de nemțoaica Mona Barthel (111 WTA).

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat pe 8 august, în decisivul partidei cu Elina Svitolina, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4. Accidentarea a survenit în momentul în care jucătoarea noastră încerca să ajungă la o minge trimisă de Svitolina. "Miki" a alunecat, a călcat strâmb și a izbucnit imediat în hohote de plâns.

Românca a sperat ca recuperarea să decurgă rapid și să fie gata la ora primului meci de la US Open, dar speranțele au fost zadarnice. 

România a rămas cu doar 3 reprezentante pe tabloul principal de la US Open.

  • Ana Bogdan (83 WTA) va juca în turul II împotriva cehoaicei Karolina Pliskova (8 WTA).
  • Irina Begu (59 WTA) va juca în turul II împotriva chinezoaicei Qiang Wang (52 WTA).
  • Sorana Cîrstea (51 WTA) debutează la noapte contra americancei Alison Riske (75 WTA).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
merace
merace  •  29 August 2018, 19:47
Postat de bazinga pe 28 August 2018, 22:04

Mafoamea s-a lasat cu greu convinsa sa nu joace!Asta ar fi jucat si in carje sau carucior cu rotile,daca s-ar fi putut!Foamea de bani o face sa devina inconstienta....sa joci in ritmul acesta infernal tot anul,nu e de mirare ca a clacat fizic!Poate si-a terminat definitiv cariera!Minte putina mai are uratania asta!

Tu ai nick cu nume de farsa... E evident pentru toti ca faci circ. Tine-o tot asa, ca sigur o faci doar din foame de bani, nu din convingere! Adica asa e jobul tau, trist, dar te tine in viata! :D hahaha

ray51
ray51  •  29 August 2018, 09:34

Offf Mihaelo! Mare ghinion. Abia te astept pe teren. Imi pare nespus de rau pentru acea intamplare. Tare-as fi vrut sa te vad la US Open !!!

digei
digei  •  29 August 2018, 05:47

@bazinga ... statistica a aratat ca nu poti fi apreciata de catre toata lumea si ca undeva in spatiul online mereu exista un PROST care sa conteste si sa jigneasca un sportiv, indiferent ce a realizat acesta. In cazul admirabilei Mihaela Buzarnescu acel prost esti chiar tu, nu conteaza cum te numesti, nimanui nu-i pasa, esti un nimeni absolut, esti prostul de "bazinga".

Vezi toate comentariile (8)
Comentează