TENIS    •   WTA MONTREAL

MIHAELA BUZĂRNESCU // ULTIMĂ ORĂ Primele vești despre accidentarea horror a Mihaelei Buzărnescu

FOTO: Captură

FOTO: Captură

Joi, 09 August

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 20 WTA) a suferit miercuri seara o accidentare teribilă la gleznă, în timpul meciului de la Montreal cu Elina Svitolina (23 de ani, 5 WTA). Românca nu a mai putut continua meciul și a părăsit terenul într-un scaun cu rotile.Conform TV Digi Sport, Mihaela nu ar avea niciun os fracturat, dar prezintă leziuni la nivelul ligamentelor de la glezna dreaptă. Nu se știe încă gravitatea accidentării și cât de lungă va fi perioada de indisponibilitate. 

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în decisivul partidei cu Elina Svitolina, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4. Accidentarea a survenit în momentul în care jucătoarea noastră încerca să ajungă la o minge trimisă de Svitolina. "Miki" a alunecat, a călcat strâmb și a izbucnit imediat în hohote de plâns (detalii, aici). 

"Am fost șocată să o văd cu asemenea dureri. Nu știam ce să fac pentru a o ajuta. E cea mai gravă accidentare pe care am văzut-o în carieră. Glezna creștea și se înroșea" Elina Svitolina

Vezi și:

Comentarii (13 ) Adaugă comentariu

Mihai Mart  •  09 August 2018, 11:28

Mi-a placut de Svitolina , credeam ca este un fel de increzuta ca Buschard (Canada), dar m-am inselat !. A durat mult pana la venirea medicilor, parca erau din Romania . Ii doresc Mihaelei sanatate si sa o revedem curand pe teren !.

ray51  •  09 August 2018, 09:55

Sper ca nu se ascunde vreo romanca sub acest pseudonim @alenb, ar fi ingrozitor de urat !

Andronic Popovici  •  09 August 2018, 09:53

insanatosire grabnica Miha .stiu ca esti o luptatoare prin excelenta ,arat-o .

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase