SPORTURI  »  TENIS  »  SERBIA

Momente de groază în familia lui Djokovic » Bunicul soției, răpit și jefuit + ce a urmat seamănă cu un film horror

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 14:49

Familia lui Novak Djokovic (31 de ani/10 ATP) trece prin momente critice. Bunicul Jelenei Ristic, soția jucătorului de tenis, a fost răpit, jefuit și legat de un stâlp, informează presa internațională.

Bătrânul de 85 de ani a fost răpit de doi mascați în centrul Belgradului în noapte de miercuri spre joi. "O țară întreagă este șocată de cele întâmplate", a spus un ofițer de presă din Belgrad.

Elder Miloslav Radisavljevic, bunicul soției lui Novak, le-a declarat anchetatorilor că i-au fost furați 220 de euro și telefonul mobil.

Victima a fost găsită pe un câmp legată de un stâlp de înaltă tensiune. Cu toate acestea, bătrânul n-a fost rănit. Familia lui Djokovic a refuzat să comenteze subiectul.

bun
Bunicul  Jelenei Ristic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  27 Iulie 2018, 18:45

Sintagma "O țară întreagă este șocată de cele întâmplate" folosita in disperare de catre aceasta hartie face parte din categoria fake news. Chiar incerc acum sa fac un efort de imaginatie ca sa fiu in tot cu disperarea gesepeului pentru rating, in ce hal a fost socata toata, citez "TOATA" Serbia.

spinoza
spinoza  •  27 Iulie 2018, 17:39

Arkan e de vina...

dakesis
dakesis  •  27 Iulie 2018, 16:35

cine stie ce o fi facut mosul in timpul razboiului... ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează