SPORTURI  »  TENIS  »  DEZVĂLUIRI

Momente şocante prin care a trecut tatăl Andradei Surdeanu în închisoare: "Am rîie şi păduchi"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 17:23

Lucian Surdeanu (47 de ani), tatăl-antrenor care şi-a lovit fiica la turneul din Israel, a povestit familiei prin ce a trecut după incidentul de pe terenul de tenis. 

"Abia acum am aflat ce s-a întîmplat cu adevărat. A fost arestat joi şi încătuşat la mîini şi la picioare, spunînu-i-se că fata are fractură nazală.

A cerut să o vadă pe Andrada pentru că era îngrijorat, dar nu i s-a permis. A pledat vinovat, s-a plîns din cauza gestului necugetat, dar Poliţia prelungea ancheta fără motiv.

Nu i s-a dat voie să telefoneze în ţară, în fiecare zi era mutat în altă celulă, cu alţi deţinuţi. N-a văzut lumina zilei de joi", a povestit mama Andradei Surdeanu,  Alina, conform SportNews.

Prin intermediul mamei jucătoarei de tenis, Lucian Surdeanu a transmis că a fost eliberat de israelieni după ce a primit o amendă de 1.200 de şekeli, cît avea în portofel în acel moment, dar că amenda i-a fost redusă la 1000 de şekeli, adică 300 de euro, pentru a-i rămîne şi bani de mîncare. Surdeanu senior a mai precizat că s-a ales cu rîie şi păduchi din închisoare.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (35)
mplttev
mplttev  •  09 Decembrie 2014, 08:41

Mă bucur pentru tot ce ai pățit jigodie. Dă-te cu capul de perete când ești nervos, bonlavule și lasă copila asta frumoasă și talentată să-și vadă de carieră fără constrângeri fizice. Caută-i un antrenor adevărat, nu un killer ca tine !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Decembrie 2014, 14:03
Postat de fane_gazon pe 04 Decembrie 2014, 23:10

Raie si paduchi? pai trebuia s-o ia in dos nenorocitul. Asa patesc in puscarii violatorii si agresorii de minori. Acolo trebuie sa ajunga animalul.

a facut o greseala si isi va lua pedeapsa, dar nu poti sa sari calul mai mult decat trebuie. nici o fapta nu trebuie sa ramana nepedepsita, dar nici o pedeapsa nu trebuie sa fie mai mare decat gravitatea faptei. este un principiu de drept roman, vechi de peste 2.000 de ani.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Decembrie 2014, 14:02
Postat de andyschleck pe 05 Decembrie 2014, 13:24

Daca fata-i virgina obtine pe ea lejer vreo 10.000 de euro de la arabi .. si isi recupereaza investitia ... ori sa abuzeze de ea pentru performante sportive ori si-o vinde tot aia e ... un nenorocit de parinte care vrea sa fie intretinut de fata .

esti jenant de idiot, scuze. asa vorbesti tu despre drama unor oameni ?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close