SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA TURNEULUI DE LA NOTTINGHAM

Monica Niculescu a aflat cînd va juca în finala de la Nottingham » Adversară facilă pentru româncă

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2015 21:17

Monica Niculescu, locul 61 WTA, a reuşit astăzi calificarea în ultimul act al competiţiei de la Nottingham, după ce a învins-o pe Agnieszka Radwanska, scor 5-7, 6-4, 6-0.

Deşi finala era programată inițial să se desfăşoare tot astăzi (n.r. duminică), organizatorii au decis ca ultimul act să se joace luni, mai ales că pentru Ana Konjuh, adversara româncei, meciul din finală ar fi reprezentat a treia partidă a zilei.

Ana Konjuh, locul 87 WTA, a trecut în semifinală de Alison Riske, poziţia a 48-a, scor 6-4, 6-3, şi tot astăzi jucase în "sferturi" şi împotriva americancei Sachia Vickery, locul 129 WTA, pe care a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2.

Dacă o va învinge pe croată, Niculescu va cîștiga premiul de 43.000 de dolari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
sexilian
sexilian  •  15 Iunie 2015, 09:32

cand joaca ,la ce ora ma gazatule?

onduku
onduku  •  14 Iunie 2015, 23:40

Konjuh e facila? ***, sunt jucatoare precum Konjuh si Bencic care pe iarba se descurca extraordinar. De fapt au finale la Wimbledon la junioare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Iunie 2015, 23:33

Cum a aflat Monica, a dat in bobi sau a citit in stele ? :))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează