SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

MONICA NICULESCU LA WIMBLEDON // Niculescu, dezinvoltă după calificarea în turul secund: „Am venit cu chef!” » Ce spune despre următoarea adversară

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 22:10

WIMBLEDON 2019 // Monica Niculescu (31 de ani, 113 WTA) a avansat în turul secund al turneului de la Wimbledon, după o revenire impresionantă reușită în primul tur în fața nemțoaicei Andrea Petkovic (31 de ani, 70 WTA), pe care a învins-o în trei seturi, scor 2-6, 6-2, 7-5.

  • Simona Halep și Mihaela Buzărnescu se vor înfrunta miercuri în turul secund, după ora 15:30, liveTEXT pe GSP.ro. Mai multe detalii AICI!

„Cu Andrea am jucat de foarte multe ori, ultima dată la Doha și am caștigat eu. Cu Andrea joc set decisiv mereu, am jucat foarte multe meciuri cu ea. A fost foarte greu astăzi. Ultima mea partidă a fost duminică și toată ziua m-am gândit la meciul asta. De asta am intrat mai greu în partida.

Mă bucur mult că, la 2-0 în decisiv, am câștigat game-ul. M-am simțit încrezătoare în decisiv la 4-4, când am făcut punctul și cred că acolo am reușit să închid meciul. Am fost 6 săptămâni acasă, m-am încărcat bine. Am venit cu chef și am energie”, a declarat Monica Niculescu conform Ziare.com.

Niculescu: „Mertens m-a bătut rău!”

În turul secund, Monica Niculescu se va duela cu belgianca Elise Mertens (21 WTA, 23 de ani), care a învins-o pe franțuzoaica Fiona Ferro (100 WTA, 22 de ani)

„Am tot jucat cu Mertens și m-a bătut rău. Nu am jucat însa pe iarbă cu ea și asta e bine. Cred că are un joc solid, nu are nicio bubă, ca să zic așa. Eu voi încerca să joc așa cum am făcut-o și astăzi și sper să intru mai bine in meci”, a prefațat Niculescu meciul din turul secund. 

2-0 este scorul meciurilor directe în favoarea lui Mertens

Vezi și: 

MONICA NICULESCU - ANDREA PETKOVIC 2-6, 6-2, 7-5 // FOTO Ce revenire! Niculescu a întors-o pe Petkovic și e în turul II la Wimbledon 2019

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  03 Iulie 2019, 12:36

Petkovic e singura sportiva din Germania batuta in ultima saptamana de o alta sportiva romana, de la meciul Halep-Kerber. In rest am pierdut pe unde ne-au prins, la fotbal, tenis de masa si tenis, desigur, cu atat mai meritoasa Monica noastra batand-o pe nemtoiaca, nici aia de speriat. Oricum Kerber si Georges sunt mai valoroase si mai greu de invins !

mihai_luchian
mihai_luchian  •  02 Iulie 2019, 23:15
Postat de blackseacoast pe 02 Iulie 2019, 22:43

Puteti voi Haret-istilor sa faceti un articol despre o sportiva fara sa le aratati si chilotii...?! Nu puteti,evident.

Boss, sincer, mie mi-au sărit în ochi mușchii de la picioare și mâini. Monica pune osul și cu Petkovic care e și ea fortoasa cred că a fost crunt. Bravo Monica! Baftă cu Mertens și nu îți face griji, cei mai pudici pot să citească doar textul. Tenisul feminin nu este pentru oricine... ????

blackseacoast
blackseacoast  •  02 Iulie 2019, 22:43

Puteti voi Haret-istilor sa faceti un articol despre o sportiva fara sa le aratati si chilotii...?! Nu puteti,evident.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează